Annonce
Annonce
Det ligner ikke Guardiola at deltage i så tætte opgør som Ugens Battle. Han plejer at vinde stort Det ligner ikke Guardiola at deltage i så tætte opgør som Ugens Battle. Han plejer at vinde stort

Guardiola er den største træner

Det blev snert i Ugens Battle. Kun en enkelt stemme skilte deltagerne da Guardiola slog Mourinho og Wenger

I Ugens Battle kæmpede idealisten Pep Guardiola med den omrejsende José Mourinho og den langtidsholdbare Arsène Wenger om at blive kåret som den bedste træner.

Det blev mildest talt en tæt afgørelse. Der var kun én stemme mere til Guardiola end til de to andre, der måtte dele andenpladsen mellem sig.

Det er sandsynligt at Guardiola trak stikket hjem med 7-0 sejren over Werder Bremen. Samtidig tabte Mourinho med Chelsea til Stoke, som om han ville føre bevis for, at han ikke fortjente sejren i Ugens Battle.

Wenger er glad for sin andenplads. "Bare jeg er med igen til næste år, så er det ikke så vigtigt, om jeg vinder. Det vigtigste er, at man er med. Man må undgå pokaler - de skal hele tiden pudses. Hvis Pep vinder flere titler, for han så travlt med at polere sølvtøj, at han ikke får tid til at lægge taktikken. Så får vi ham", udtaler Wenger næsten til goal.dk

Du kan se det fulde kampbillede af Ugens Battle her!

Se mere om samme emne:
2 Kommenter
lampard02
Der var 33% på alle trænerer og Pep vinder?
Forskellen i procent er under et procentpoint, og derfor kan man ikke se forskellen i procentangivelsen. Men når man ser antallet af stemmer, kan man se at Wenger og Mourinho har samme antal, men Guardiola har én stemme mere.
Desværre er det kun os, der kan se antallet af stemmer og ikke procent. Systemet er ikke helt lavet til så tætte afgørelser, som den der kom i denne uge!
08-12-2013 13:06 · 0 Point · Svar
Der var 33% på alle trænerer og Pep vinder?
08-12-2013 12:43 · 0 Point · Svar
Annonce
1
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Jeg vil æde min hat på, at Bendtner ikke scorer. Man hører meget på Twitter

  • I dag handler det om den plads på banen Xavi i mange år har sat standarden for. Se hvor han og de andre dirigenter lander på ugens top ti

  • To kampe fra Bundesligaen, to fra den engelske Premier League og en enkelt fra den italienske Serie A er blandt weekendens vigtigste kampe

  • I GOAL 12/2013, som udkommer på mandag, ser vi tilbage på det forgangne fodboldår, men hvor meget kan du selv huske? Få svaret her!

Annonce
Annonce