Annonce
Annonce
Isco vandt Golden Boy i 2012, men hvem vinder den prestigefyldte pris i 2013? Isco vandt Golden Boy i 2012, men hvem vinder den prestigefyldte pris i 2013?

Golden Boy 2013

Igen i år uddeler den italienske sportsavis den prestigefyldte pris Golden Boy til det største talent i europæisk fodbold. Se, hvem der vandt i år!

1 2 3 4 Næste »

Den italienske sportsavis Tuttosport besluttede i 2003 at uddele en pris til det største talent i europæisk fodbold. Kriterierne er enkle: Man skal være under 21 år, aktiv i en europæisk klub fra den bedste række og have sat et stort aftryk på sporten i løbet af det seneste år.

Juryen består af journalister fra nogle af de største sportsmedier i Europa. Hvert jurymedlem giver henholdsvis 10, 7, 5, 3 og 1 point til deres foretrukne fem talenter ud af en liste på 20 kandidater. Spilleren med flest point vinder prisen.

På de næste sider kan du se årets top 3!

1 2 3 4 Næste »
Se mere om samme emne:
5 Kommenter
ArneR
Jeg tror ikk' Wenger ser Draxler som midt-midt, som Arsenal red tydeligt ikke mangler. Men som venstre fløj hvor de ikke har nogle der spiller den position naturligt.. ;D
Når Arsenal får Podolski tilbage har de en verdensklassespiller på deres venstreside. Så det lyder ikke som det mest sandsynlige, at det er Arsenal som Draxler flytter til.
Jeg tror ikk' Wenger ser Draxler som midt-midt, som Arsenal red tydeligt ikke mangler. Men som venstre fløj hvor de ikke har nogle der spiller den position naturligt.. ;D
Okay jeg kunne nemlig heller ikke finde noget :-)
MESSIOGFORLAN
Kan i ikke lægge top 10 ind? :-)
Jeg har ikke kunnet finde den, kun top 3 samt beskeden om, at Fischer snuppede niendepladsen. Og tro mig, jeg har ledt overalt, selv på italienske hjemmesider.
04-12-2013 13:52 (Redigering udført!: 04-12-2013 13:54) · Svar
Kan i ikke lægge top 10 ind? :-)
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • De største fodboldklubber har efterhånden udviklet sig til verdensomspændende varemærker, men hvilken klub kan prale af at have flest fans i verden?

  • Der er godt en måned, til transfervinduet åbner igen, og storklubberne er allerede i gang med at lave indkøbslister til januarudsalget. Se dem her!

  • Har du fuldt så godt med i ugens fodboldnyheder, at du kan svare rigtigt på spørgsmålene i GOALs store nyhedsquiz? Vi får se...

  • I dag handler det om den plads på banen Xavi i mange år har sat standarden for. Se hvor han og de andre dirigenter lander på ugens top ti

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk