Annonce
Annonce
Denne VM-legende kender du nok, men hvor mange rigtige får du i GOALs store VM-legendequiz? Denne VM-legende kender du nok, men hvor mange rigtige får du i GOALs store VM-legendequiz?

GOALs VM-legendequiz

VM i Brasilien nærmer sig, og det vil GOAL gerne fejre med en quiz om VM-historiens største legender. Prøv kræfter med GOALs store VM-legendequiz!

VM nærmer sig med stormskridt, og på mandag udkommer det største GOAL-nummer nogensinde med 174 sider med alt om den kommende slutrunde. Hvor godt er du inde i VM-historien? Svaret kan du få her!

Tag GOALs store VM-legendequiz!

Når du er færdig med at VM-quizze, kan du glæde til anden del af legendequizzen, som kommer en af de nærmeste dage. I mellemtiden kan du prøve kræfter med GOALs mange andre tests og quizzer. Der er nok at vælge imellem!

Se GOALs mange tests og quizzer her!

Se mere om samme emne:
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • GOALs har givet sine bud på de bedste og værste VM-trøjer, men nu er det læsernes tur til at udpege den flotteste VM-trøje.

  • Den samme finale, med omvendt udfald

  • VM I Brasilien nærmer sig med stormskridt, men hvilket hold bliver mest velklædt? Det brændende spørgsmål vil GOAL forsøge at besvare. Vi lægger ud med Europa.

  • VM løber af stablen i Brasilien om få måneder, og det fejrer GOAL med en gennemgang af samtlige slutrunder fra 1930 til nu. Læs med her.

  • VM i Brasilien er kun en måned væk, GOAL 5/2014 er på gaden med 174 siders VM-stof, og vi går quizamok med anden del af VM-legendequizzen!

  • Der er blot to dage til VM starter, og det afspejler sig i dagens gennemgang af de sociale medier.

  • Første spillerunde er overstået, og et pragtfuldt VM er for alvor kommet i gang. Også på Twitter, hvor vi har samlet nogle af de bedste VM-tweets.

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk