Annonce
Annonce
Kender du ham her? Hvis ikke, skal du nok overveje at læse GOALs VM-nummer, inden du kaster dig over quizzen. Kender du ham her? Hvis ikke, skal du nok overveje at læse GOALs VM-nummer, inden du kaster dig over quizzen.

GOALs VM-legendequiz, anden del

VM i Brasilien er kun en måned væk, GOAL 5/2014 er på gaden med 174 siders VM-stof, og vi går quizamok med anden del af VM-legendequizzen!

I sidste uge diskede vi op med første del af vores store VM-legendequiz. Her kommer anden del, hvor du får lov at teste din viden om de seneste slutrunder. Har du brug for hjælp, så læs GOALs store VM-hæfte, som er på gaden nu!

Tag anden del af GOALs store VM-legendequiz!

Når du er færdig med at VM-quizze, kan du kaste dig over første del af legendequizzen, eller du kan prøve kræfter med GOALs mange andre tests og quizzer. Der er nok at vælge imellem!

Se GOALs mange tests og quizzer her!

Se mere om samme emne:
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
1
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • VM i Brasilien nærmer sig, og det vil GOAL gerne fejre med en quiz om VM-historiens største legender. Prøv kræfter med GOALs store VM-legendequiz!

  • GOALs har givet sine bud på de bedste og værste VM-trøjer, men nu er det læsernes tur til at udpege den flotteste VM-trøje.

  • VM løber af stablen i Brasilien om få måneder, og det fejrer GOAL med en gennemgang af samtlige slutrunder fra 1930 til nu. Læs med her.

  • Nu har du chancen for at vinde Brazuca den officielle kampbold til VM i Brasilien. Læs alt om, hvad du skal gøre!

  • GOAL har endnu en gang været en tur på de sociale medier og har fundet de sjoveste, mærkeligste, mest skræmmende og mest tankevækkende tweets.

  • GOAL 2 er ude i butikkerne! 84 sider med Griezmann, Kanté, top 15 driblere og ikke mindst alt om forårets slutspil i Champions League!

Annonce
Annonce
Luk