Annonce
Annonce
Denne løve indgår ikke i vores ekstra svære trøjequiz, men kan du gætte, hvilken klub den holder med? Denne løve indgår ikke i vores ekstra svære trøjequiz, men kan du gætte, hvilken klub den holder med?

GOALs svære trøjequiz 2013/14

Kan du genkende europæiske klubbers fodboldtrøjer, når logoerne er fjernet? Vi har stillet spørgsmålet før, men denne gang mener vi det!

For en måneds tid siden bragte vi en virkelig svær trøjequiz her på GOAL, og den vakte lykke blandt brugerne, men vi må konstatere, at vi endnu en gang undervurderede jer, for I var sindssygt dygtig til at genkende trøjerne (eller usædvanlig heldige med jeres gæt).

Derfor gentager vi billedquizzen med trøjer, men gør den endnu sværere. Klubberne er mindre og samtlige klublogoer og eventuelt også sponsornavne på trøjerne er enten forvrænget eller fjernet. Trøjerne er alle sammen fra sæsonen 2013/14. Kan du stadig genkende klubberne og dermed kalde dig ekspert?

Tag GOALs ekstra svære trøjequiz 2013/14!

Når du er færdig med at kaste med ting i vrede over den umulige trøjequiz, kan du genvinde selvtilliden med GOALs mange andre tests og quizzer.

Se en oversigt over GOALs mange tests og quizzer her!

Se mere om samme emne:
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
1
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce