Annonce
Annonce
VM-feberen stiger! Tag GOALs store quiz om VM i Brasilien 2014! VM-feberen stiger! Tag GOALs store quiz om VM i Brasilien 2014!

GOALs store VM-quiz

VM 2014 i Brasilien bliver uden dansk deltagelse, men derfor kan det sagtens blive en fodboldfest alligevel. Hvor meget ved du om VM i Brasilien 2014!

Selvom Danmark faldt af i svinget i den forgangne uge, ændrer det ikke på, at VM i Brasilien nærmer sig med stormskridt, og VM-feberen så småt begynder at kunne mærkes rundt omrking i de fodboldinteresserede hjem. Nu er der kun små otte måneder tilbage, til det hele går i gang!

Men hvor godt forberedt er du? Hvor meget ved du egentlig om den kommende VM-slutrunde i Brasilien? Det kan du nu få svar på!

Tag GOALs store VM-quiz

Når du har testet din viden om den kommende VM-slutrunde i Brasilien, kan du passende prøve kræfter med GOALs mange andre tests og quizzer. Der er efterhånden en stor og varieret samling!

Se en komplet oversigt over GOALs mange tests og quizzer her!

Se mere om samme emne:
1 Kommenter
Nu med link... Ups!
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • De fleste danskere holder med Danmark, men hvilket landshold skal du vælge, hvis du bliver træt af Morten Olsens mandskab? Tag GOALs test og få svaret!

  • Klubberne havde travlt på transfermarkedet i sommer. I GOAL 10 kårer vi sommerens 15 bedste transfers, men hvem er startet stærkest i deres nye klub?

  • Virtuel benzin i blodet? I samarbejde med Namco udlodder GOAL fem eksemplarer af det fedeste Formel 1-spil på markedet! Deltag her!

Annonce
Annonce
Luk