Annonce
Annonce
Bastia har valgt at spille i en frisk camouflagetrøje i denne sæson. Så er det også nemmere at gemme sig, når man taber. Bastia har valgt at spille i en frisk camouflagetrøje i denne sæson. Så er det også nemmere at gemme sig, når man taber.

GOALs store trøjequiz 2013/14

Kan du genkende europæiske klubbers fodboldtrøjer, selv når logoerne er forvrænget eller fjernet? Er du trøjeekspert? Få svaret her!

I foråret bragte GOAL en trøjequiz, der var en stor succes, men mange deltagere klagede over, at den var alt for nem. Det vil vi ikke have siddende på os, så nu gentager vi succesen med klubtrøjer fra sæsonen 2013/14. Og denne gang er quizzen noget sværere, for alle klublogoerne på trøjerne er enten forvrænget eller fjernet. 

Kan du stadig genkende trøjerne og dermed kalde dig ekspert? Svaret får du i anden del af GOALs store trøjequiz med undertitlen "Revenge of the Trøjequiz".

Tag GOALs store trøjequiz 2013/14!

Når du har prøvet kræfter med taget trøjequizzen, kan du fortsætte fortsætte løjerne med GOALs mange andre tests og quizzer.

Se en oversigt over GOALs mange tests og quizzer her!

Se mere om samme emne:
2 Kommenter
I kan glæde jer til vores billedquiz i næste weekend. Den er svær!

Jeg har siddet og leget grafiker, og resultatet er blevet uigenkendeligt (og uhyggelig grimt)...
18-11-2013 11:47 · 0 Point · Svar
:-)
16-11-2013 18:40 · 0 Point · Svar
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Diego Costa har på rekordfart fået Atléticos fans til at glemme alt om Falcao, men hvor meget ved du egentlig om ham? Tag GOALs Diego Costa-quiz og få svaret!

  • Det danske landshold får en flot nye Adidas-dragt, når de skal forsøge at kvalificere sig til EM i Frankrig i 2016. Se hele sættet her!

  • FIFA skal snart uddele Puskas Award for det smukkeste mål i 2013. Se de ti nominerede mål her samt de mål, som GOAL savner på listen over nominerede.

Annonce
Annonce