Annonce
Annonce
Ham her kan de fleste nok genkende, men bare rolig! GOAL store stjernequiz er MEGET sværere! Ham her kan de fleste nok genkende, men bare rolig! GOAL store stjernequiz er MEGET sværere!

GOALs store stjernequiz

Hvor godt kender du de største stjerner i europæisk fodbold? Kan du genkende dem selv med sløret identitet? Det kan du få svaret på her!

I sidste uge bragte vi en en stor trøjequiz, som efter vores egen mening var meget svær. Den var åbenbart ikke svær nok, for flere af jer fik ti rigtige i første forsøg. Derfor forsøger vi os nu med en temmelig svær stjernequiz, hvor I skal gætte stjerner, selvom de har fået sløret deres identitet.

Kan du genkende stjernerne trods den avancerede sløring og dermed kalde dig fodboldekspert? Eller må du give fortabt og græde ud i din mors skørter? Svaret får du her!

Tag GOALs store stjernequiz!

Er du færdig med at spotte stjerner, og har du ikke helt mistet modet, kan du fortsætte fortsætte løjerne med GOALs mange andre tests og quizzer.

Se en oversigt over GOALs mange tests og quizzer her!

Se mere om samme emne:
1 Kommenter
Ekstra service til de dovne: Nu fører linket rent faktisk til den rigtige quiz!

Hvor mange rigtige har du fået?
Annonce
1
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Det er spanierne, der dominerer ugens top ti. Hele fire har vi måttet gøre plads til. Spanien skaber spillere, der skaber chancer

  • Bendtner til Real Madrid? Som afløser for Xabi Alonso? Har Florentino Perez tabt sutten? Har GOAL? Få svaret på disse spørgsmål i dagens rygtebørs!

  • De sidste VM-kvalifikationskampe fik Twitter til at gløde med fodboldnyheder. Franskmændeme festede, mens tyskerne tog toget

  • Det er weekend og klubfodbolden er tilbage. Her er et bud på fem kampe, det er værd at holde øje med i weekenden

Annonce
Annonce
Luk