Annonce
Annonce
Carrick kysser Uniteds logo. GOALs logoquiz er dog lidt sværere... Carrick kysser Uniteds logo. GOALs logoquiz er dog lidt sværere...

GOALs store logoquiz

Så er det atter blevet quiztid! Hvor godt kender du egentlig de europæiske klublogoer? Få svaret med GOALs store logoquiz!

Vi har quizzet med trøjer, vi har quizzet med stjerner, men nu er tiden kommet til at quizze med logoer. Du tror sikkert, at du kender alle klublogoer i hele Europa, men er det nu også sandt? Få svaret her i GOALs store logoquiz! 

Tag GOALs store logoquiz!

Når du er færdig med at genkende logoer, du fortsætte  med GOALs mange andre tests og quizzer. Der er nok at vælge imellem!

Se GOALs mange tests og quizzer her!

Se mere om samme emne:
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • En stor karriere lakker mod enden. GOAL hylder Ronaldinho, manden der bragte fodbold til nye højder i sin tid i Barcelona og på det brasilianske landshold.

  • Rekorder, smurmulende teenagere, fyring for åben skærm og trøjesjusk. Twitter har det hele! Vi har samlet de bedste fodboldtweets fra de seneste dage.

  • Er det stilhed før storm, eller har klubberne brugt deres transferbudgetter i sommer? Nok mest det første, for der begynder at ske noget nu.

  • GOAL holder endnu en gang vejret og dykker ned i de sociale mediers evigt rindende nyhedsstrøm.

  • I morgen udkommer GOAL 2/2014 med 32 ekstra sider om Champions League. Hvilken klub er din favorit til at vinde turneringen i år?

  • GOAL sejler atter ud på de sociale mediers nyhedsstrøm på jagt efter de sjoveste og mest interessante fodboldtweets. Ohøj!

  • GOAL har fundet surfbrættet frem og rider igen på de sociale mediers bølger!

Annonce
Mest læste
Annonce