Annonce
Annonce
John Terry med endnu en pokal. Hvor meget ved du om Chelsea-legenden? John Terry med endnu en pokal. Hvor meget ved du om Chelsea-legenden?

GOALs store John Terry-quiz

Chelsea-legenden John Terry har været en af de mest toneangivende spillere i engelsk fodbold i nyere tid. Hvor meget ved du egentlig om ham?

John Terry har været en af de mest toneangivende spillere i engelsk fodbold i nyere tid. Det er ganske vist ikke gået så godt i begyndelsen af sæsonen for Chelsea og Terry, men mon ikke de tager sig sammen i løbet af den kommende tid?

Hvor meget ved du egentlig om den engelske forsvarsspiller, som har været anfører for Chelsea i umindelige tider og vundet masser af pokaler og individuelle priser?

Tag GOALs store John Terry-quiz!

Når du er blevet træt af at quizze om Terry, kan du kaste dig over GOALs mange andre tests og quizzer. Du finder efterhånden en større samling her på siden.

Se en oversigt over GOALs mange tests og quizzer her!

Se mere om samme emne:
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
2
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Hvem er de mest populære fodboldklubber og -spillere på Twitter? GOAL har undersøgt sagen og bringer her en top 10! Der er flere overraskelser på listen.

  • Chelsea FC vandt både FA Cuppen og Champions League i sidste sæson, men hvor meget ved du om klubben? Tag GOALs store Chelsea-quiz og find ud af det!

  • De fleste på GOAL må nok betegnes som fodboldfans. Ellers ville der ikke være grund til at bruge tiden her. Men hvor meget brænder du egentlig for fodbold?

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk