Annonce
Annonce
Hvor meget ved du om Pierre-Emile Højbjerg? Husk at læse interviewet i GOAL 11/2014! Hvor meget ved du om Pierre-Emile Højbjerg? Husk at læse interviewet i GOAL 11/2014!

GOALs store Højbjerg-quiz

På mandag udkommer GOAL 11/2014 med et eksklusivt interview med Pierre-Emile Højbjerg. Men hvor meget ved du om det danske supertalent? Tag vores quiz!

På mandag udkommer det nye nummer af GOAL, og som et nyt fast indslag i bladet er vi begyndt at rejse rundt i Europa for at interviewe de danske stjerner i udlandet.I første ombæring har vi blandt andet talt helt eksklusivt med Bayerns Pierre-Emile Højbjerg. Glæd dig til den nye serie i GOAL: Danskerne i udlandet.

Men hvor meget ved du egentlig om den unge dansker, som har taget det danske landshold med storm og netop er blevet nomineret til Tuttosports prestigefyldte talentpris Golden Boy? Det kan du svar på her, og samtidig slå tiden ihjel, indtil det bliver mandag, og GOAL 11/2014 udkommer.

Tag GOALs store Højbjerg-quiz!

Når du har scoret 10 rigtige i quizzen, og det stadig ikke er blevet mandag, kan du kaste dig over GOALs mange andre tests og quizzer.

Se en oversigt over GOALs mange tests og quizzer her!

Se mere om samme emne:
1 Kommenter
Og husk at udfylde ugens Battlechamp-tipskupon! Du finder et direkte link til Battlechamp på forsiden...
07-11-2014 10:57 · 0 Point · Svar
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce