Annonce
Annonce
Daniel Wass i aktion for Evian mod mægtige PSG! Daniel Wass i aktion for Evian mod mægtige PSG!

GOALs store Daniel Wass-quiz

I det nye nummer af GOAL har vi talt med Daniel Wass, som lidt i det skjulte har udviklet sig til en stor stjerne i fransk fodbold. Hvor meget ved du egentlig om Wass?

I mandags udkom GOAL 3/2015 med masser af spændende interview og artikle. I vores serie om danskerne i udlandet har vi denne gang taget turen til den lille fransk klub Evian Thonon Gaillard for at sludre med Daniel Wass, som faktisk har gjort det så godt i fransk fodbold, at han er i søgelyset hos en stribe europæiske topklubber.

Men hvor meget ved du egentlig om den danske spiller, som ikke har fået særlig meget spilletid på landsholdet under Morten Olsen? Hvis du har læst interviewet med Daniel Wass i GOAL 3/2015, er du formentlig godt klædt på til quizzen.

Tag GOALs store Daniel Wass-quiz!

Når du er blevet træt af at quizze om Wass, kan du kaste dig over GOALs mange andre tests og quizzer. Du finder efterhånden en større samling her på siden.

Se en oversigt over GOALs mange tests og quizzer her!

Se mere om samme emne:
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • PUMA sparker 2015 i gang med den landsdækkende evoPOWER Football Tour. Læs alt om touren her!

  • I det nye nummer af GOAL har vi talt med Jores Okore om livet i Birmingham, hans ambitioner og drømme for fremtiden. Men hvor meget ved du egentlig om Okore?

  • Europæisk fodbold rig på heftige rivaliseringer. Nogle handler om geografi, andre om politik, og andre igen om religion. Her er de 10 vildeste klubopgør.

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk