Annonce
Annonce
 • Forside til GOAL 9/2017 - 84 siders topfodbold.
 • Alexandre Lacazette (Arsenal).
 • Romelu Lukaku (Manchester United).
 • Álvaro Morata (Chelsea).
 • Wayne Rooney (Everton).
 • XL-poster: Juventus.
 • XL-poster: Real Madrid + kampprogram La Liga 2017/18.

GOAL 9 på gaden!

Silly Season er ovre! Hvem gjorde det bedst på transfermarkedet? Det kan du få svar på i denne måneds GOAL – 84 siders topfodbold!

Når transfervinduet smækker i, kan sæsonen for alvor gå i gang. Vi glæder os som sindssyge, og det håber vi, at du også gør! Her er lidt om, hvad du kan læse om i dette nummer af GOAL:

SILLY SEASON-SPECIAL
Vanen tro har silly season slået alle rekorder. Har du også svært ved at følge med i transfercirkusset? Så læs GOALs guide til sommerens bedste transfers!

INTERVIEW
I denne måned bringer vi stjerneportrætter af Bayerns spansk-brasilianske midtbanegeni Thiago Alcântara, den bærende kraft i Arsenal Alexis Sánchez samt Atléticos anonyme verdensstjerne Jan Oblak.

THE DUEL: ZIDANE VS RONALDO
Hvem vinder denne måneds store duel? Mesteren eller lærlingen? Zidane eller Ronaldo?

SUPERLIGA
Vi gennemgår de 10 mest spændende nye udenlandske stjerner i Superligaen, og fortæller vi om, hvad der skal til for at få succes i fodboldspillet FIFA.

TOP 15: BEDSTE LANGSKYTTER
Vi kårer verdens 15 bedste fodbold-langskytter. Hvem er farligst fra en position uden for modstandernes felt?

THE SCOUT: PATRIK SCHICK
Vores talentspejder har aflagt rapport om det unge tjekkiske angrebstalent Patrick Schick, som var millimeter fra at skifte til Juventus i sommer.

THE BIG FIVE
Sæsonen er endelig startet i de fem store europæiske ligaer. Vi tager en europæisk rundtur.

THE CLUB: GALATASARAY
Galatasaray befinder i sportslig krise i disse år, men man skal aldrig afskrive løverne. Vi bringer et portræt af den tyrkiske rekordmesterklub.

Og det er ikke alt! Bladet er også spækket med sjov og spas fra den store fodboldverden, læserbreve og My Club, djævelsk svære fodboldquizzer og meget mere. Samt store flotte plakater og kampprogram for La Liga, som du kan se ved at bladre i billedgalleriet.

Se mere om samme emne:
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
 • 42 siders sæsonoptakter, interview med Buffon og Ramos og top 15 bedste spillere 2016/17. GOAL 8 er fyldt til bristepunktet med topfodbold!

 • Hvilke fodboldspillere er mest populære? GOAL har undersøgt sagen, og her kommer listen over de 10 fodboldspillere i verden, der har flest fans på Facebook!

 • Hvem er de mest populære fodboldklubber og -spillere på Twitter? GOAL har undersøgt sagen og bringer her en top 10! Der er flere overraskelser på listen.

 • Transfervinduet er smækket i for denne gang. Fik du det hele med? GOAL hjælper dig med at få overblik over sommerens ti største transfers!

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk