Annonce
Annonce
  • Forside til GOAL 9/2016..
  • Paulo Dybala (Juventus).
  • Hugo Lloris (Tottenham Hotspur).
  • Franck Ribéry (Bayern).
  • Francesco Totti (AS Roma).
  • XL-poster: Lionel Messi (Barcelona).
  • XL-poster: Zlatan Ibrahimovic (Manchester United).

GOAL 9 på gaden!

Silly season er overstået, og sæsonen 2016/17 kan gå i gang! GOAL er med hele vejen med alt om de største talenter, stjerner, klubber og ligaer.

Når transfervinduet smækker i, kan sæsonen for alvor gå i gang. Vi glæder os – det håber vi også, at du gør! Her er lidt om, hvad du kan læse om i dette nummer af GOAL:

SILLY SEASON
Sommeren har været en transferfest uden lige i det meste af Europa. Følg med, når GOAL her giver et bud på de 21 største transfers i europæisk topfodbold i sommerens transfervindue!

GERARD PIQUÉ
GOAL har set nærmere på en af verdens bedste forsvarsspillere. Barcelonas Gerard Piqué. Han er på mange måder en atypisk fodboldspiller med et ekstremt spændende liv bade på og uden for banen.

THE DUEL
Efterårets to store fodboldspilserier kommer i direkte duel i denne måned! FIFA 17 vs PES 2017. Må det bedste fodboldspil vinde!

FRANCESCO TOTTI
GOAL hylder en vaskeægte fodboldlegende. Prinsen af Rom, Francesco Totti, som nu går ind til sin sidste sæson i Roma-trøjen.

THE CLUB: SCHALKE 04
Månedens klub er denne gang den tyske Schalke 04, som ikke har vundet mesterskabet i over et halvt århundrede, men tørster efter ny succes med et ungt og talentfuldt hold.

FAN ZONE: REAL MADRID
Turen går denne gang til et af verdens mest klassiske fodboldstadioner, Real Madrids hjemmebane Santiago Bernabéu.

TOP 15: SIDSTE-MINUTS-MÅL
Hvilke mål er egentlig de vildeste sidste-minuts-mål i moderne fodboldhistorie? Læs med, når GOAL kårer top 15!

TEAM LEGENDS: LEEDS UNITED 2000-2001
I denne måned fortæller vi historien om Leeds Uniteds svimlende optur og bratte nedtur i begyndelsen af årtusindet.                          

THE SCOUT: RENATO SANCHES
Han er 19 år gammel og EM-guldvinder. Nu skal det portugisiske supertalent Renato Sanches forsøge at erobre en fast plads i en af verdens største klubber Bayern München.

Og det var ikke alt! Bladet er nemlig også spækket med historier fra hele fodboldverdenen, rundtur i Big Five-ligaerne, vores månedlige stjernepanel, sjove fodboldquizzer, hot-listen og meget mere. Samt en stribe flotte plakater, som du kan se ved at bladre i billedgalleriet ovenfor.

Se mere om samme emne:
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Nu går sæsonen snart i gang, og GOAL 8 er derfor udvidet til 84 sider med alt, hvad du skal vide, inden den nye sæson starter!

  • Deltag i GOALSs læserundersøgelse, vind præmier, og vær med til at gøre GOAL til et endnu bedre blad!

  • VM i Brasilien nærmer sig, og det vil GOAL gerne fejre med en quiz om VM-historiens største legender. Prøv kræfter med GOALs store VM-legendequiz!

Annonce
Annonce