Annonce
Annonce
  • Forside til GOAL 8/2017..
  • XL-poster: Chelsea + kampprogram PL 2017/18.
  • XL-poster: Arsenal.
  • Marco Asensio (Real Madrid).
  • Paul Pogba (Manchester United).

GOAL 8 på gaden!

42 siders sæsonoptakter, interview med Buffon og Ramos og top 15 bedste spillere 2016/17. GOAL 8 er fyldt til bristepunktet med topfodbold!

Denne måneds GOAL står i sæsonstartens tegn, og vi varmer op til sæsonen 2017/18 i de fem store europæiske ligaer. Her er lidt om, hvad du kan glæde dig til i dette nummer, som er på 84 tætpakkede sider:

PREMIER LEAGUE-SPECIAL
34 sider med alt om den kommende sæson. Vi tager temperaturen på verdens mest populære og pengestærke liga inden sæsonen 2016/17. Alt om de 20 klubbers styrker og svagheder, trænerne, stjernerne og ikke mindst GOALs bud på slutplaceringen.

THE BIG FIVE-SPECIAL
Vi gennemgår naturligvis også de fire andre store store europæiske ligaer: Serie A, La Liga, Ligue 1 og Bundesligaen. Hvem vinder guld, og hvem rykker ned?

INTERVIEW
I denne måned er der to stjerneportrætter i GOAL. Begge er verdensstjerner, men den ene er elsket af alle, mens den anden er en type, der deler vandene. Det drejer sig om Juventus-legenden Gianluigi Buffon samt Real Madrids anfører Sergio Ramos.

TOP 15: SÆSONENS BEDSTE SPILLERE
Vi kårer de 15 bedste spillere fra sæsonen 2016/17. Hvilken stjerne strålede stærkest i den forgangne sæson? Få GOALs bud her!

THE CLUB: AS MONACO
Et portræt af de regerende franske mestre fra det lille fyrstendømme ved den franske riviera

THE SCOUT: BERTRAND TRAORÉ
Chelsea-lejesvenden var sidste sæsons store oplevelse i Europa League med Ajax. Nu går turen til franske Lyon, hvor han skal forsøge at få sit endelige gennembrud.

FAN ZONE: AS ROMA
Turen går denne gang til den italienske hovedstad, hvor vi finder traditionsklubben AS Roma.

Og det er ikke alt! Bladet er også spækket med sjov og spas fra den store fodboldverden, læserbreve og My Club, svære fodboldquizzer, månedens fodboldrejse i fan zone og meget mere. Samt store flotte plakater og kampprogram for Premier League, som du kan se ved at bladre i billedgalleriet.

Se mere om samme emne:
1 Kommenter
Vi har opdaget, at der er en ærgerlig fejl med Pogba-plakaten. Vi er opmærksomme på, hvad der gik galt, og det vil ikke ske igen. Ellers er der nogen, der får en våd læderbold i smasken!
Annonce
1
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • GOAL skyder ferien i gang med et stort sommernummer på 84 sider med stjerneportrætter, Superliga, All-star-hold i de fem store ligaer og masser af posters!

  • Pierre-Emile Højbjerg spiller med nummer 34 på ryggen i FC Bayern. GOAL har derfor samlet 34 facts, som de fleste nok ikke vidste om den unge danske stjerne.

  • Cristiano Ronaldo er verdens mest populære spiller, men hvor meget ved du i grunden om ham? Det kan du få svar på ved at prøve GOALs store Cristiano Ronaldo-quiz!

  • VM i Brasilien nærmer sig, og det vil GOAL gerne fejre med en quiz om VM-historiens største legender. Prøv kræfter med GOALs store VM-legendequiz!

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk