Annonce
Annonce
  • Forside til GOAL 8/2016..
  • Mesut Özil (Tyskland).
  • Dimitri Payet (Frankrig).
  • XL-poster: Gareth Bale (Wales).
  • XL-poster: Éder (Portugal).

GOAL 8 på gaden!

Nu går sæsonen snart i gang, og GOAL 8 er derfor udvidet til 84 sider med alt, hvad du skal vide, inden den nye sæson starter!

Månedens nummer står i sæsonstartens tegn, og vi bringer vanen optakter til de fem store ligaer. Med GOAL 8 i hånden er du godt klædt på til sæsonen 2016/17.

Her er lidt om, hvad du kan glæde dig til i dette udvidede nummer på 84 sider:

PREMIER LEAGUE-SPECIAL
26 sider med alt om den kommende sæson. Kan Kasper Schmeichel og Leicester gentage succesen? Vi tager temperaturen på verdens rigeste og stærkeste liga inden sæsonen 2016/17. Alt om de 20 klubbers styrker og svagheder, trænerne, stjernerne og ikke mindst GOALs bud på slutplaceringen.

BIG FIVE-SPECIAL
Otte siders optakt til de fire andre store europæiske ligaer: Serie A, La Liga, Ligue 1 og Bundesligaen. GOAL tipper sæsonens vindere og tabere.

HARRY KANE
Harry Kane er årsagen til, at Tottenhams fans igen er begyndt at drømme og pokaler til White Hart Lane. Mød Premier Leagues topscorer fra sæsonen 2015/16.

TOP 15: STØRSTE OVERRASKELSER
Hvilke hold har leveret de største overraskelser i moderne fodboldhistorie? Følg med her, når vi kårer top 15! Leicester City er naturligvis med, men hvem ellers?

THE CLUB: VILLARREAL
”Den gule ubåd” har i løbet af de seneste 15 år etableret sig som en topklub i spanske fodbold. GOAL fortæller historien om den lille klub fra den spanske østkyst.

TEAM LEGENDS: BORUSSIA DORTMUND 2010-13
Da han kom til Dortmund, var klubben i alvorlig krise, men på blot få år formåede den excentriske træner at gøre sit mandskab til et af verdens bedste. Læs om Klopps fantastiske Dortmund-hold.

THE SCOUT: KINGSLEY COMAN
Bayern Münchens 20-årige supertalent har vundet titler i Frankrig, Tyskland og Italien og har allerede erobret en plads på det franske landshold.

THE DUEL
I denne måned mødes de to mest pengestærke ligaer uden for Europa i en direkte duel. Major League Soccer vs Chinese Super League – må den bedste liga vinde!

FAN ZONE: PARIS SAINT-GERMAIN
Turen går denne gang til byernes by, som er hjemsted for stenrige PSG.

Og det var ikke alt! Bladet er nemlig også spækket med historier fra hele fodboldverdenen, sjove fodboldquizzer, hot-listen samt en håndfuld flotte plakater, som du kan se ved i billedgalleriet ovenfor.

Se mere om samme emne:
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Deltag i GOALSs læserundersøgelse, vind præmier, og vær med til at gøre GOAL til et endnu bedre blad!

  • GOAL skyder ferien i gang med et udvidet sommernummer på 84 sider med fede interview, All star-hold i samtlige fem store ligaer og masser af posters!

  • VM i Brasilien er kun en måned væk, GOAL 5/2014 er på gaden med 174 siders VM-stof, og vi går quizamok med anden del af VM-legendequizzen!

  • VM I Brasilien nærmer sig, men hvilket hold bliver mest velklædt? Det brændende spørgsmål vil GOAL forsøge at besvare. Nu er turen kommet til Amerika.

  • Silly season er overstået, og sæsonen 2016/17 kan gå i gang! GOAL er med hele vejen med alt om de største talenter, stjerner, klubber og ligaer.

Annonce
Seneste debatindlæg
Annonce