Annonce
Annonce
 • Forside GOAL 5 - 84 siders topfodbold.
 • Dele Alli (Tottenham Hotspur).
 • N'Golo Kanté (Chelsea).
 • Kylian Mbappé (Monaco).
 • Neymar (Barcelona).
 • XL-poster: Atlético Madrid.
 • XL-poster: Bayern München.

GOAL 5 på gaden!

Lewandowski, Modrić og Hamsik, Atlético Madrid, forårets fedeste fodboldstøvler, Inter vs. Milan, top 15 bedste trænere og Superliga - 84 siders topfodbold!

Det er ikke til at se det, hvis man ikke ved det, men kalenderen siger maj, og det er nu alle pokalerne skal uddeles. GOAL er som sædvanlig med hele vejen og byder i denne måned på en perlerække af de største stjerner, klubber og trænere – og det bedste udstyr. Her er lidt om, hvad du kan læse i bladet:

STJERNEPORTRÆTTER
Vi kigger nærmere på nogle af de allerstørste: Bayern Münchens målmaskine Robert Lewandowski, Real Madrids midtbanegeni Luka Modrić samt Napolis anfører Marek Hamšík, som er ved at overstråle selveste Maradona i klubben.

SÆSONENS STØVLER
GOAL præsenterer forårets fodboldstøvler. Trænger du til nye støvler? Så læs vores gennemgang af de helt nye modeller. 

ALKA SUPERLIGA
Brønsbys skrappe keeper Frederik Rønnow udleverer alle sine holdkammerater, du kan blive klogere på AaB som klub samt se en oversigt over de mest vindende Superliga-klubber.

TOP 15: BEDSTE TRÆNERE
Vi kårer verdens 15 bedste trænere netop nu. Hvem løber med æren? Zidane? Simeone? Conte? Guardiola? Der er mange om buddet, men kun én vinder!

THE CLUB: ATLÉTICO MADRID
Atlético Madrid står stadig i skyggen af storebror Real, men spanske hovedstads evige lillebror er blevet voksen. Få historien om klubben her!

THE DUEL
Inter møder AC Milan i det endelige opgør om Milano. Hvem er den største klub i byen med de stolte fodboldtraditioner?

THE SCOUT: TOM DAVIES
GOALs talentspejder har aflagt rapport om Evertons 18-årige midtbanefænomen Tom Davies. Bliver han den næste stjerne i fodsporene på Wayne Rooney og Ross Barkley?

Og det var ikke alt! Bladet er nemlig også spækket med historier fra hele fodboldverdenen, rundtur i Big Five-ligaerne, månedens hold, læserbreve og my club, sjove fodboldquizzer og meget mere. Samt en masse store flotte plakater, som du kan se ved at bladre i billedgalleriet ovenfor.

Se mere om samme emne:
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
1
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
 • Der er mange store og flotte fodboldstadioner i Europa, men hvilke er de største? Få svaret, når GOAL kårer Europas 10 største stadioner.

 • Prøv GOALs store stadion-quiz og få svaret på, hvor meget du egentlig ved om Europas fodboldstadioner! Den er ikke helt nem, men vi stoler på jeres evner!

 • Eriksen, Aubameyang, Messi vs. Maradona, MLS-special samt ekslusivt interview med ’Zanka’ og top 15 luftkonger i Superligaen. 84 siders topfodbold!

 • VM I Brasilien nærmer sig, men hvilket hold bliver mest velklædt? Det brændende spørgsmål vil GOAL forsøge at besvare. Nu er turen kommet til Afrika og Asien.

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk