Annonce
Annonce
  • Forsiden til GOAL 5/2016.
  • David De Gea (Spanien).
  • Joe Hart (England).

GOAL 5 er på gaden!

Sommeren byder på hele to store slutrunder, og GOAL 5 er derfor udvidet til 84 sider for at få plads til både EM og Copa America og alt det andet fodbold!

Uha, er det virkelig allerede blevet maj? Nu er alle klubpokalerne snart fordelt, og vi kan gøre os klar til en lang og skøn slutrundesommer. Hvem vinder EM i Frankrig? Det er svært at sige, men du er i hvert fald bedre klædt på til at komme med et bud, hvis du får fat i GOALs store EM-special!

Her er lidt om, hvad du kan læse på de 84 sider:

EM-SPECIAL
34 sider med alt om EM i Frankrig! Vi gennemgår samtlige deltagerholds styrker og svagheder og giver vores bud på deres startopstillinger og vinderchancer. Vi udpeger også slutrundens største stjerner og giver et klap på skulderen til de stjerner, der desværre går glip af EM.

COPA AMÉRICA
Seks siders guide om de Sydamerikanske mesterskaber, som denne gang afholdes i en særlig 100-årsjubilæumsudgave i USA med flere gæster fra Mellem- og Nordamerika.

THE DUEL
Igen med EM-tema. Vi har sat de to største europæiske landshold, Tyskland mod Spanien, op mod hinanden i en direkte duel. Hvem vinder? 

TOP 15: EUROPÆISKE SPILLERE
Vi kårer den bedste europæiske fodboldspiller i løbet af de seneste 25 år. Alle legenderne er med, men hvem er den største af dem alle?

THE CLUB: CELTIC FC
Celtic FC er en europæisk gigant med over 90 skotske titler og en Europa Cup-pokal, men klubben har set bedre dage. Måske kan arvefjenden Rangers' oprykning være en hjælp?

FAN ZONE: BARCELONA
Vil du gerne besøge Camp Nou? Så tag med GOAL til fodbold i Barcelona.

TEAM LEGENDS: HOLLAND 1988
Hollands 1988-hold betragtes af mange som det bedste EM-hold nogensinde. Læs om alle stjernerne, balladen og verdens måske smukkeste finalemål.

THE SCOUT: KELECHI IHEANACHO
Manchester Citys 19-årige stjerneskud dukkede op nærmest ud af ingenting, men nu skal han bombe for Guardiola til efteråret. 

Og det var ikke alt! Bladet er nemlig også spækket med historier fra hele fodboldverdenen, gennemgang af de fem store ligaer, månedens hold, sjove fodboldquizzer, hot-listen og meget mere, samt to flotte keeper-plakater, som du kan se ved i billedgalleriet ovenfor.

Se mere om samme emne:
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Zlatan, Alaba, Martial, top 15 bedste ungdomsakademier, masser af nye indslag og gamle kendinge. GOAL 4 er på gaden!

  • Sig bonjour til adidas Beau Jeu! EM-kampbolden er inspireret af ”det smukke spil” og værtslandet Frankrig.

  • En stor karriere lakker mod enden. GOAL hylder Ronaldinho, manden der bragte fodbold til nye højder i sin tid i Barcelona og på det brasilianske landshold.

  • De fleste danskere holder med Danmark, men hvilket landshold skal du vælge, hvis du bliver træt af Morten Olsens mandskab? Tag GOALs test og få svaret!

  • GOAL skyder sommeren i gang med et nyt nummer med fokus på EM i Frankrig, men også masser af andet guf fra fodboldens verden.

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk