Annonce
Annonce
 • Forside til GOAL 4/2017..
 • Sergio Ramos (Real Madrid).
 • Gonzalo Higuaín (Juventus).
 • Thibaut Courtois (Chelsea).
 • Henrikh Mkhitaryan & Christian Fuchs (Manchester United & Leicester City).
 • XL-poster: Pierre-Emerick Aubameyang (Dortmund).
 • XL-poster: Gabriel Jesus (Manchester City).

GOAL 4 på gaden!

Eriksen, Aubameyang, Messi vs. Maradona, MLS-special samt ekslusivt interview med ’Zanka’ og top 15 luftkonger i Superligaen. 84 siders topfodbold!

Vi skriver april, og det er nu, at det for alvor begynder at spidse til både i de store europæiske ligaer og cupturneringer og hjemme i Superligaen. Og GOAL er med hele vejen – her er lidt om, hvad du kan læse i dette nummer, som er spækket med 84 siders topfodbold:

STJERNEPORTRÆTTER
I dette nummer er der portætter af Borussia Dortmunds hemmelige superhelt Pierre-Emerick Aubameyang, verdens bedste forsvarer Leonardo Bonucci samt ikke mindst Tottenhams danske troldmand Christian Eriksen.

SUPERLIGA
12 siders Alka Superliga! Vi bringer et stort og eksklusivt interview med altid kontroversielle Mathias ’Zanka’ Jørgensen samt kårer top 15 luftkonger i Superligaen.

THE DUEL
Endelig mødes de to argentinske superstjerner i en direkte duel. Lionel Messi vs. Diego Maradona. Må den bedste mand vinde!

THE CLUB: EVERTON
Vi tager et kig på en klassisk engelsk storklub, som måske er blevet lidt glemt i de senere år, men historisk set hører til blandt de allerstørste, Everton FC.

MLS-SPECIAL
Nu er sæsonen begyndt på den anden side af Atlanten. Vi bringer alle de vigtigste facts samt et eksklusivt interview med en af sidste års MLS-vindere, Seattle Sounders’ svenske midtbanespiller Erik Friberg.

TOP 15: BEDSTE BACKER
Det kræver sin mand at spurte op og ned langs sidelinjen, så GOAL hylder verdens 15 bedste backer netop nu.

THE SCOUT: MANUEL LOCATELLI
Manuel Locatelli er seneste mand i rækken fra Milans talentfabrik. Vi tager temperaturen på det 19-årige midtbanefænomen, som for alvor er kommet i søgelyset i denne sæson.

Og det var ikke alt! Bladet er nemlig også spækket med historier fra hele fodboldverdenen, rundtur i Big Five-ligaerne, månedens hold, sjove fodboldquizzer, hot-listen og meget mere. Samt en masse store flotte plakater, som du kan se ved at bladre i billedgalleriet ovenfor.

Se mere om samme emne:
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
3
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
 • Costa, Cavani, Dolberg, CL vs. EL, top 15 midterforsvarere og vores nye Superliga-tillæg er lidt af det, du kan læse i GOAL 3. I alt 84 siders topfodbold!

 • Savner du julegaveidéer? Så er det heldigt, at Fodboldstjerner 2017 er på gaden!

 • GOALs har givet sine bud på de bedste og værste VM-trøjer, men nu er det læsernes tur til at udpege den flotteste VM-trøje.

 • Tror du, du ved alt om Superligaen? Så prøv kræfter med GOALs store Superliga-quiz, hvor du bliver testet i din viden om dansk topfodbold.

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk