Annonce
Annonce
  • Forside til GOAL 4/2016..
  • XL-poster: Luis Suárez (Barcelona).
  • XL-poster: Keylor Navas (Real Madrid).
  • Zlatan Ibrahimovic (PSG).
  • Aubameyang & Reus (Dortmund).
  • Christian Eriksen & Harry Kane (Tottenham).
  • David Alaba (Bayern München).

GOAL 4 på gaden!

Zlatan, Alaba, Martial, top 15 bedste ungdomsakademier, masser af nye indslag og gamle kendinge. GOAL 4 er på gaden!

April betyder kun én ting for en fodboldfan: Det er nu, at det for alvor begynder at spidse til i store europæiske ligaer og cupturneringer. Det er nu, at pokalerne skal uddeles, og hver eneste kamp kan redde eller ødelægge en hel sæson. Det bliver bare ikke bedre, og GOAL er med hele vejen! Her er lidt om, hvad du kan læse i dette nummer:

TOP 15: FODBOLDAKADEMIER
Talentarbejde bliver stadig vigtigere i moderne fodbold, men hvilke klubber har egentlig de bedste ungdomsakademier? Få svaret i denne måneds Top 15!

ZLATAN IBRAHIMOVIĆ
Zlatan har aldrig været stærkere, men hvad byder fremtiden på for den svenske superstjerne, som formentlig skal spille sin afskedsforestilling for Sverige i Frankrig?

THE DUEL: MOU VS. PEP
Verdens to bedste trænere står ansigt til ansigt i månedens duel. Mou mod Pep. Hvem af de to kamphaner løber med æren?

DAVID ALABA
Han er blevet kaldt for ”gud” af Pep Guardiola. Alligevel er det sjældent, at den østrigske stjerne David Alaba trækker de store overskrifter i Bayern München. Vi har set nærmere på Bayerns anonyme verdensstjerne.

THE SCOUT: ANTHONY MARTIAL
Da Anthony Martial dukkede op i transfervinduets 11. time, var der ikke mange, der vidste, hvem han var. Nu har Manchester Uniteds 19-årige stjerne vist skeptikerne, hvad han kan. Og der er mere på vej fra månedens talent.

FAN ZONE: BORUSSIA DORTMUND
Er du vild med Borussia Dortmund og vil se holdet fra tribunen? GOAL giver dig en lille fanguide til fodbold i Ruhr-området.

THE CLUB: WEST HAM
London-klubben West Ham United har en lang og stolt historie, der strækker sig tilbage til slutningen af 1800-tallet. Efter længere tids problemer er London-klubben omsider ved at etablere sig i Premier League.

TEAM LEGENDS: TJEKKIET 1996
Ingen havde forventet det store af Tjekkiets landshold inden EM i 1996. Alligevel tog holdet hele Europa med storm og blev hyldet af 50.000 mennesker i Prag, da sølvet skulle fejres.

THE PANEL
Bedste modstander, yndlingshold, største oplevelse? Hvad svarer Thomas Delaney og de to andre stjerne-eksperter til vores spørgsmål?

FOKUS PÅ UNGE DANSKE TALENTER
I denne måned kan du møde 18-årige Sammy Slot, som har tilbragt et år i spanske Levante, når GOAL sætter fokus på unge danske talenter.

Og det var ikke alt! Bladet er nemlig også spækket med historier fra hele fodboldverdenen, gennemgang af de fem store ligaer, månedens hold, sjove fodboldquizzer, hot-listen og meget mere, samt en masse flotte plakater, som du kan se ved at bladre i billedgalleriet ovenfor.

Se mere om samme emne:
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Seneste debatindlæg
Annonce