Annonce
Annonce
 • Forside til GOAL 3/2016..
 • Gareth Bale (Real Madrid).
 • Thomas Müller (Bayern München).
 • Wayne Rooney (Manchester United).
 • Xherdan Shaqiri (Stoke).
 • XL-poster: David Silva (Manchester City).
 • XL-poster: Lionel Messi & Neymar (Barcelona).

GOAL 3 på gaden!

De største stjerner og talenter, top 15 vildeste derbyopgør, masser af nye indslag og gamle kendinge. Kort sagt: GOAL 3 er på gaden!

Selvom man ikke altid kan mærke det udenfor, er det nu officielt blevet forår, og spændingen stiger i de store fodboldligaer. GOAL står med på sidelinjen og bringer dig alt det bedste fra den store, vide fodboldverden. Vi fortsætter vores opdatering af bladet og forsøger at rette fokus mere mod fankultur, mod alle fodboldfans og supportere af de store klubber. Her er lidt om, hvad du kan læse i dette nummer af GOAL:

TOP 15: VILDESTE FODBOLDDERBYER
GOAL kårer de 15 vildeste, mest dramatiske, mest intense lokalopgør i hele verden. Hvilke klubber topper listen?

THE DUEL
Nyt fast indslag i GOAL! Vi vurderer de to Manchester-klubber op mod hinanden og kårer en vinder. Og der kan kun være én vinder af The Duel!

FAN ZONE: LIVERPOOL
Endnu et nyt fast indslag. GOAL giver dig en lille fanguide til en europæisk storklub. I denne måned går turen til Anfield og Liverpool.

MESUT ÖZIL
Özil er ved at slå alle assist-rekorder i Premier League. Læs om Arsenals pasningskonge.

GONZALO HIGUAÍN
Interview med Napoli-fansenes nye favorit. Og Maradonas arvtager?

TALENT: EMIL HOLTEN FRA AB
Nyt fast indslag! Vil du gerne vide, hvordan det er at være et ungt dansk talent og prøvetræne i udlandet? Det forsøger GOAL nu at sætte fokus på. I denne måned med 19-årige Emil Holten, som har prøvetrænet i Red Bull Salzburg.

THE CLUB: INTER
I denne måned fortæller vi om den sovende kæmpe i italiensk fodbold, Internazionale.

TEAM LEGENDS: DANMARK 1992
EM nærmer sig med stormskridt, så vi ser tilbage på legendariske EM-landshold. I denne måned lægger vi ud med alle tiders største EM-overraskelse, Danmark 1992!

THE SCOUT: DELE ALLI
Han har taget hele Premier League med storm. GOALs talentspejder har aflagt rapport om Tottenhams 19-årige stjerneskud Dele Alli.

THE PANEL
Nyt fast indslag! Vi har fundet tre fodboldstjerner fra nogle af de lande, hvor GOAL udkommer, og ladet dem svare på løst og fast om fodbold. FCK’s Thomas Delaney er en af vores eksperter!

Pyha! Det var ikke så lidt, men der er mere endnu! Bladet er nemlig blandt andet også spækket med historier fra hele fodboldverdenen, månedens hold, sjove fodboldquizzer, hot-listen samt en masse flotte plakater, som du kan se ved at bladre i billedgalleriet ovenfor.

Se mere om samme emne:
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
 • I denne uge starter Champions Leagues slutspil, og GOAL er på gaden med et udvidet CL-nummer på 84 sider!

 • Manchester City vandt det engelske mesterskab i sidste sæson, men hvor meget ved du egentlig om klubben? Tag GOALs store City-quiz og find ud af det!

 • Europæisk fodbold rig på heftige rivaliseringer. Nogle handler om geografi, andre om politik, og andre igen om religion. Her er de 10 vildeste klubopgør.

 • Gårsdagens Manchester-derby vendte nok en gang op og ned på Premier League. Nu er City, som ellers var afskrevet for tre kampe siden, iklædt førertrøjen.

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk