Annonce
Annonce
 • Forside til GOAL 3/2017..
 • Edinson Cavani (Paris Saint-Germain).
 • Ousmane Dembélé (Borussia Dortmund).
 • Arjen Robben (Bayern München).
 • Emil Forsberg (RB Leipzig).
 • XL-poster: Diego Costa (Chelsea).
 • XL-poster: Lionel Messi (Barcelona).

GOAL 3 på gaden!

Costa, Cavani, Dolberg, CL vs. EL, top 15 midterforsvarere og vores nye Superliga-tillæg er lidt af det, du kan læse i GOAL 3. I alt 84 siders topfodbold!

Solen skinner sporadisk, græsset er lysegrønt, og vi går forventningsfulde ind til endnu et spændende fodboldforår. Her er lidt om, hvad du kan læse i dette nummer af GOAL, som vanen tro er på hele 84 sider:

INTERVIEW
I dette nummer portrætterer vi tre offensive stjerner, som har haft kæmpe personlig succes i denne sæson. Chelseas målfarlige bølle Diego Costa, PSG’s uruguayanske bomber Edinson Cavani, som endelig er ved at træde ud af Zlatans skygge og den svenske kantkomet Emil Forsberg, som valgte det forbudte skifte til RB Leipzig.

TOP 15: BEDSTE MIDTERFORSVARERE
Månedens top 15-liste er såre simpel: Vi kårer verdens 15 bedste midterforsvarere netop nu. Hvilken forsvarsstjerne topper mon listen?

ALKA SUPERLIGA
Fem nye Superliga-spillere at holde øje med, FCM’s superstjerne Rafael van der Vaart, Superliga-stjernernes yndlingsstøvler og et portræt af Kronjyllands stolthed Randers FC. GOAL har 13 sider med Alka Superliga i dette nummer!

THE SCOUT: KASPER DOLBERG
Månedens talent er den 19-årige dansker Kasper Dolberg, som allerede er fast mand i Ajax og banker kraftigt på til A-landsholdet.

THE DUEL
Her mødes de to store europæiske turneringer i en direkte duel. Champions League mod Europa League. Må den bedste turnering vinde!

THE CLUB: MANCHESTER CITY
I mange år stod de lyseblå fra City i skyggen af bysbørnene fra United, men det har ændret sig nu. Manchester City er månedens klub. 

TEAM LEGENDS: PORTO 2003-2004
Vi ser tilbage på dengang, da ukendte José Mourinho og upåagtede FC Porto vandt UEFA Cuppen og Champions League på to år.

Og det var ikke alt! Bladet er nemlig også spækket med historier fra hele fodboldverdenen, rundtur i Big Five-ligaerne, månedens hold, sjove fodboldquizzer, hot-listen og meget mere. Samt en masse store flotte plakater, som du kan se ved at bladre i billedgalleriet ovenfor.

Se mere om samme emne:
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
1
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
 • GOAL 2 er ude i butikkerne! 84 sider med Griezmann, Kanté, top 15 driblere og ikke mindst alt om forårets slutspil i Champions League!

 • Savner du julegaveidéer? Så er det heldigt, at Fodboldstjerner 2017 er på gaden!

 • VM i Brasilien er kun en måned væk, GOAL 5/2014 er på gaden med 174 siders VM-stof, og vi går quizamok med anden del af VM-legendequizzen!

 • Målfest – og så kom TV også med

Annonce
Mest læste
Annonce