Annonce
Annonce
  • Forside til GOAL 2/2016..
  • XL-poster: Cristiano Ronaldo (Real Madrid).
  • XL-poster: Lionel Messi (Ballon d'Or).

GOAL 2 på gaden!

I denne uge starter Champions Leagues slutspil, og GOAL er på gaden med et udvidet CL-nummer på 84 sider!

Selvom vi skriver februar, og der er pivkoldt udenfor, er temperaturen høj hos alle fodboldfans, for CL-feberen raser. I GOAL 2 kan du kan læse alt om forårets afgørende slutspil og samtlige de 16 klubber, som skal dyste om at vinde den største klubturnering af dem alle. Løber Barcelona mon med pokalen igen i år?

Her er lidt om, hvad du kan læse i dette udvidede nummer:

CHAMPIONS LEAGUE-GUIDE
34 siders guide med GOALs vurdering af samtlige 16 klubber, som skal dyste om Champions League i foråret.

TOP 15 BEDSTE CL-KLUBBER
Hvilke klubber er de største gennem tiderne i Champions League-sammenhæng? Det vil GOAL forsøge at give et kvalificeret bud på med denne måneds liste.

SIMON KJÆR
Stort interview med den danske forsvarsstjerne Simon Kjær, som har været hele Europa rundt, men nu har succes som forsvarschef i tyrkiske Fenerbahce med flere end 30 millioner vilde fans.

THE CLUB: STEAUA BUKAREST
Steaua har en broget fortid og en næsten endnu mere broget nutid. GOAL sætter fokus på det rumænske storklub, som er lidt af et galehus.

LEGENDS: MALMÖ FF 1978-79
GOAL fortæller historien om dengang, da en flok glade amatører fra Malmö FF var en hårsbredde fra at vinde Europa Cuppen for mesterhold.

SCOUT: LEROY SANÉ
20-årige Leroy Sané har allerede debuteret på det tyske A-landshold, men det krævede dog lidt hjælp fra den franske hær. Læs om Schalkes supertalent!

Derudover er bladet spækket med historier fra hele fodboldverdenen, månedens hold, sjov fodboldquiz, hot-listen, panelet og meget mere, samt to store kæmpestore XL-plakater, som du kan se ved at bladre i billedgalleriet ovenfor.

Se mere om samme emne:
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Årets første nummer er på gaden, og GOAL fejrer det nye fodboldår med en større opdatering af bladet, både hvad angår udseende og indhold!

  • Der er mange store og flotte fodboldstadioner i Europa, men hvilke er de største? Få svaret, når GOAL kårer Europas 10 største stadioner.

  • De største fodboldklubber har efterhånden udviklet sig til verdensomspændende varemærker, men hvilken klub kan prale af at have flest fans i verden?

  • Champions Leagues gruppespil nærmer sig med stormskridt. Test dig selv, og få svaret på, om du er rustet til efterårets europæiske storkampe!

Annonce
Annonce