Annonce
Annonce
  • Forside til GOAL 2/2017..
  • Luka Modric (Real Madrid).
  • Pedro (Chelsea).
  • XL-poster: Antoine Griezmann (Atlético Madrid).
  • XL-poster: Juventus.

GOAL 2 på gaden!

GOAL 2 er ude i butikkerne! 84 sider med Griezmann, Kanté, top 15 driblere og ikke mindst alt om forårets slutspil i Champions League!

Den fineste klubturnering, to små franske superstjerner, en tragisk storklub, verden bedste driblere – det er blot et lille udpluk af alt det du kan læse om i dette nummer af GOAL.Vi elsker virkelig fodbold!

CHAMPIONS LEAGUE-SPECIAL
22 forrygende sider med alt om de kommende ottendedelsfinaler. Alt om stjernerne, de 16 holds styrker og svagheder og ikke mindst deres chancer for at stå med pokalen i Cardiff i maj.

ANTOINE GRIEZMANN
Vi har kigget nærmere på den lille franskmand, som måtte tage den lange vej til toppen. Nu tager han sigte mod at blive verdens bedste.

THE CLUB: LIVERPOOL
Om storklubben fra Merseyside og ikke mindst tragedien på Hillsborough, som kostede 96 menneskeliv, og som stadig præger klubben den dag i dag.

TEAM LEGENDS: REAL MADRID GALÁCTICOS
Det mest stjernespækkede hold, der nogensinde har eksisteret. Real Madrids Galácticos vandt Champions League, men tabte lidt af klubbens sjæl.

FAN ZONE: INTER
Turen går denne gang til Milano og San Siro.

N’GOLO KANTÉ
Han ser ikke ud af meget, men Chelseas lille franskmand er måske verdens mest komplette midtbanespiller netop nu. Lær ham bedre at kende her.

TOP 15: BEDSTE DRIBLERE
Alle fans elsker spektakulære driblinger, men hvilken spiller er egentlig verdens bedste dribler netop nu. GOAL kårer de 15 bedste.

THE SCOUT: MARCO ASENSIO
Han er blot 20 år gammel, men allerede et etableret navn i selveste Real Madrid. Læs alt om Reals unge midtbanefænomen Marco Asensio.

Og det var ikke alt! Bladet er nemlig også spækket med sjove historier fra hele fodboldverdenen, rundtur i Big Five-ligaerne, vores månedlige stjernepanel, sjove fodboldquizzer, hot-listen og meget mere. Samt flere flotte plakater, som du kan se ved at bladre i billedgalleriet ovenfor.

Se mere om samme emne:
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Årets første GOAL er på gaden, og vi fejrer det nye år med et udvidet nummer – blandt andet med 14 sider om Alka Superligaen!

  • Savner du julegaveidéer? Så er det heldigt, at Fodboldstjerner 2017 er på gaden!

  • VM i Brasilien er kun en måned væk, GOAL 5/2014 er på gaden med 174 siders VM-stof, og vi går quizamok med anden del af VM-legendequizzen!

  • VM I Brasilien nærmer sig med stormskridt, men hvilket hold bliver mest velklædt? Det brændende spørgsmål vil GOAL forsøge at besvare. Vi lægger ud med Europa.

  • Costa, Cavani, Dolberg, CL vs. EL, top 15 midterforsvarere og vores nye Superliga-tillæg er lidt af det, du kan læse i GOAL 3. I alt 84 siders topfodbold!

Annonce
Annonce