Annonce
Annonce
 • Forside til GOAL 11/2016..
 • Jordan Henderson (Liverpool).
 • Joshua Kimmich (Bayern München).
 • Toni Kroos (Real Madrid).
 • Luis Suárez (Barcelona).
 • XL-poster: Alexis Sanchez (Arsenal).
 • XL-poster: Raheem Sterling (Manchester City).

GOAL 11 på gaden!

Pogba og Bale, Guardiolas uovervindelige Barça-hold, top 15 målmænd, miniguide til VM i Rusland og Match Attax-kort! GOAL 11 er på gaden!

November er måske ikke den mest spændende måned i året, men heldigvis ruller fodbolden stadig, og GOAL står på sidelinjen og bringer dig alt om de vildeste stjerner og største klubber. I denne måned har vi valgt at forkæle jer med følgende godbidder fra den internationale fodboldverden:

PAUL POGBA
Forventningerne tårnhøje til verdens dyreste spiller, men kan den 23-årige franske midtbanefænomen leve op til hypen?

THE CLUB: AC MILAN
AC Milan er en sovende kæmpe, der skriger på genrejsning. Kommer den allerede i år under klubbens nye, rige kinesiske ejere?

TEAM LEGENDS: BARCELONA UNDER PEP
Pep Guardiola kom i 2008 til en klub i krise. Fire år senere forlod han et af de bedste fodboldhold nogensinde med 14 titler på fire sæsoner.

FAN ZONE: BAYERN MÜNCHEN
Turen går i denne måned til skønne München, hvor man finder FC Bayern og Allianz Arena.

TOP 15: BEDSTE MÅLMÆND
I denne måned retter GOAL luppen mod holdets sikre sidste skanse, når vi kårer de 15 bedste målmænd netop nu. Hvem topper listen?

GARETH BALE
Waliseren er blevet kendt som de store finalers mand. Nu er sigtet indstillet mod et nyt stort mål: at blive verdens bedste fodboldspiller.

VM 2018
VM i Rusland blot er 19 måneder væk, og kvalifikationen til VM i 2018 er allerede begyndt. Derfor varmer vi op med en lille VM-guide.

THE SCOUT: ROB HOLDING
21-årige Rob Holding skiftede fra Bolton i Championship til Arsenal i Premier League inden denne sæson. Er forsvarstalentet allerede moden til topfodbold?

Og det var ikke alt! Bladet er nemlig også spækket med historier fra hele fodboldverdenen, rundtur i Big Five-ligaerne, vores månedlige stjernepanel, sjove fodboldquizzer, hot-listen og meget mere. Samt en stribe flotte plakater, som du kan se ved at bladre i billedgalleriet ovenfor.

Se mere om samme emne:
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
1
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
 • Ronaldos fremtid, direkte duel mellem Real Madrids og Barcelonas angrebstrioer, FIFA-kort og meget mere! GOAL 10 er nu på gaden!

 • Pierre-Emile Højbjerg spiller med nummer 34 på ryggen i FC Bayern. GOAL har derfor samlet 34 facts, som de fleste nok ikke vidste om den unge danske stjerne.

 • VM I Brasilien nærmer sig, men hvilket hold bliver mest velklædt? Det brændende spørgsmål vil GOAL forsøge at besvare. Nu er turen kommet til Amerika.

 • Igen i år uddeler den italienske sportsavis den prestigefyldte pris Golden Boy til det største talent i europæisk fodbold. Se, hvem der vandt i år!

 • Savner du julegaveidéer? Så er det heldigt, at Fodboldstjerner 2017 er på gaden!

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk