Annonce
Annonce
  • Forside til GOAL 10/2016..
  • André Schürrle (Borussia Dortmund).
  • Dani Alves (Juventus).
  • N'Golo Kanté (Chelsea).
  • Arturo Vidal (FC Bayern).
  • XL-poster: Sergio Agüero (Manchester City).
  • XL-poster: Paul Pogba & Zlatan Ibrahimovic (Manchester United).

GOAL 10 på gaden!

Ronaldos fremtid, direkte duel mellem Real Madrids og Barcelonas angrebstrioer, FIFA-kort og meget mere! GOAL 10 er nu på gaden!

Efteråret er nu for alvor i gang med regn og blæst og udsigt til mange hjemmeaftener. Heldigvis har du GOAL som underholdning, masser af fodbold i tv og måske et spil FIFA på konsollen. Med dette nummer følger en FIFA Booster Pack, som kan hjælpe dig lidt på vej mod at blive den næste Christiano Ronaldo på skærmen.

CRISTIANO RONALDO
Hvordan finder man motivationen, når man har vundet næsten alt, hvad der kan vindes? Det er spørgsmålet, som Cristiano Ronaldo nu søger et svar på.

THE CLUB: CELTA VIGO
Efter at have ligget i pendulfart mellem de to øverste rækker i årevis har Celta Vigo endelig etableret sig i La Liga igen. Venter der en ny stor æra om hjørnet?

TEAM LEGENDS: SAMPDORIA 1986-1992
I perioden fra 1986 til 1992 var Sampdoria en magtfaktor i italiensk fodbold. Her historien om Genua-klubbens storhedstid.

FAN ZONE: ARSENAL
Turen går i denne måned til London, hvor man finder Emirates Stadium.

TOP 15: ENKELTMANDSHOLD
Nogle spillere er vigtigere end andre, og i enkelte tilfælde er stjernen større end resten af holdet. Vi kårer de 15 største enkeltmandshold i moderne fodboldhistorie.

KEVIN DE BRUYNE
Kevin De Bruyne blev ofte undervurderet, men ikke så ofte længere. Nu håber Citys supportere på, at belgieren skal føre klubben til endnu et mesterskab. 

THE DUEL
Her mødes verdens to bedste angrebstrioer i direkte duel. Barcelonas ”MSN” mod Real Madrids ”BBC”. Må den bedste angrebstrio vinde!

THE SCOUT: JULIAN WEIGL
Anfører for 1860 München som 18-årig. Fast mand på den centrale midtbane i Borussia Dortmund som 19-årig. Nu fylder Julian Weigl 21 år og er klar til at erobre verden.

Og det var ikke alt! Bladet er nemlig også spækket med historier fra hele fodboldverdenen, rundtur i Big Five-ligaerne, vores månedlige stjernepanel, sjove fodboldquizzer, hot-listen og meget mere. Samt en stribe flotte plakater, som du kan se ved at bladre i billedgalleriet ovenfor.

Se mere om samme emne:
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Mest læste
Annonce
Luk