Annonce
Annonce
Ni topmanagers der lige er begyndt i et nyt job, har været til eksamen. GOAL gav karaktererne. Se hvad de fik Ni topmanagers der lige er begyndt i et nyt job, har været til eksamen. GOAL gav karaktererne. Se hvad de fik

Fra top til flop: Ni nye topmanagers

Flere europæiske topklubber har fået ny manager. GOAL vurderer, hvordan de nye managers er kommet igang med deres nye job

1 2 3 4 5 6 7 8 9 Næste »
Guardiola lader til at være faldet godt til i Bayern. Her får han sig en øl med sin hustru Christina. De kan fejre Bayerns gode sæsonstartGuardiola lader til at være faldet godt til i Bayern. Her får han sig en øl med sin hustru Christina. De kan fejre Bayerns gode sæsonstart

Pep Guardiola, Bayern München

Da Guardiola fik jobbet som træner for Bayern, var det drømmen, at Bayerns sult, energi og fysik kunne kombineres med Barcelonas boldbesiddende spillestil. Men mange troede ikke det ville holde, og ret beset havde Guardiola aldrig rigtig haft succes andre steder end i Barcelona. Det har han nu. Den spanske træner er kommet godt fra start i det nye job, og Bayern Münchens imponerende niveau blev der sat en tyk streg under med den totale afklapsning af Manchester City i Champions League. Derudover er Bayern eneste ubesejrede hold i Bundesligaen, som holdet da også topper.

Derfor topper Guardiola GOALs liste over de nye managers foreløbige præstationer.

Karakter: 12

1 2 3 4 5 6 7 8 9 Næste »
Se mere om samme emne:
1 Kommenter
Hvordan ville du bedømme de nye trænere i europæisk topfodbold bedømt på deres første måneder?
09-10-2013 14:45 · 0 Point · Svar
Annonce
1
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • GOAL 10 er på gaden på mandag! Traditionen tro kårer vi de 100 bedste fodboldklubber i Europa. Se sidste års ti bedste, og kom med dit bud på årets top 10.

  • GOAL tager på rundtur i Europa og fortæller om løst og fast fra rundens kampe i de fem store ligaer. Hvem toppede, hvem floppede?

  • Klubberne havde travlt på transfermarkedet i sommer. I GOAL 10 kårer vi sommerens 15 bedste transfers, men hvem er startet stærkest i deres nye klub?

  • Det seneste skud på stammen i den populære Football Manager-serie udkommer 31. oktober. Nu giver GOAL chancen for at vinde et eksemplar af FM 2014!

Annonce
Mest læste
Annonce