Annonce
Annonce
Hey! Husk at deltage i brugerundersøgelsen! Hey! Husk at deltage i brugerundersøgelsen!

Fortæl os din mening om Goal.dk!

Brug fem minutter af din kostbare tid på at deltage i vores brugerundersøgelse. Så kan du være med til at gøre Goal.dk meget bedre!

Har du ikke lyst til at hjælpe os med at gøre Goal.dk bedre? Det tænkte vi nok! Alt, hvad du skal gøre, er, at besvarene spørgsmålene i vores brugerundersøgelse. Det tager kun fem minutter at gennemføre den, og som belønning trækker vi lod om 10 abonnementspakker med tre numre af GOAL blandt deltagerne.

Du finder brugerundersøgelsen her!

Undersøgelsen kører frem til 15. juli.

Du skal indtaste din e-mail for at være med i lodtrækningen, men vi bruger den kun til at kontakte dig, hvis du bliver udtrukket som vinder - intet andet!

Se mere om samme emne:
7 Kommenter
Jeg syntes I skal bringe klubberne tilbage. De var med til at gøre siden til noget unikt og noget man ikke kunne finde andre steder. Efter at klubberne er blevet fjernet fra GOAL.DK, har siden mistet sin aktivitet og dermed det der gjorde den et besøg værd.
yogachamp
Jeg synes i skal droppe hjemmesiden og kun skal fokusere på bladet. Måske kunne i udvide bladet, med nogle af ideerne fra hjemmesiden. Ps elsker Goal :D
Bladet og hjemmesiden er to helt forskellige områder. Hjemmesiden tager ikke ressourcer fra bladet eller vice versa. Man kan sagtens argumentere for, at hjemmesiden ikke fungerer og bør droppes, men den har fungeret fint før, så det ville være ærgerligt ikke at gøre et forsøg.

Jeg tror umiddelbart, at det bliver svært at bruge idéer fra hjemmesiden i bladet, da artiklerne på hjemmesiden er mere her og nu, mens bladet er mere dybdegående, men hvilke ting tænker du på? Måske er det bare mig, der overset noget.
Jeg synes i skal droppe hjemmesiden og kun skal fokusere på bladet. Måske kunne i udvide bladet, med nogle af ideerne fra hjemmesiden. Ps elsker Goal :D
Messidona
Done, men den endte vist med at blive meget negativ :p
Hellere negativ og ærlig end rygklapperi uden substans. Det sidste lærer vi intet af.
Done, men den endte vist med at blive meget negativ :p
Mega fedt men en hvis jeg skulle komme med en negativ kommentar skulle i sende nogen flere blogge selvom i laver transfer rygter (som jeg elsker) kunne i også lave nogen flere blogge med andet end transfer
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Mitre og GOAL udlodder en plads på Laudrup & Høghs ProCamp 2013! Læs her hvordan lige netop du får pladsen!

  • Nu kan du være med til at kåre sæsonens bedste i 2012/13. GOAL uddeler nemlig for første gang prisen for sæsonens bedste fodboldspiller.

  • Weekenden er ovre, men rygtemøllen maler videre med uformindsket kraft. Her er et lille udpluk af dagens hotteste rygter!

Annonce
Tags
Mest læste
Annonce
Luk