Annonce
Annonce
Messi og Barcelona udfordrer Cristiano Ronaldo og Real Madrid. Messi og Barcelona udfordrer Cristiano Ronaldo og Real Madrid.

Forspringet skrumper

Spændingen er så småt ved at genindfinde sig i La liga efter endnu et pointtab til Real Madrid.

Sent onsdag aften satte Real Madrid for anden kamp i træk point til i forhold til Barcelona, da madrilenerne spillede uafgjort 1-1 ude på El Madrigal mod bundholdet Villarreal. Mourinhos mandskab spillede måske ikke synderlig ringere, end de har gjort flere gange tidligere i sæsonen, men i modsætning til tidligere ser det nu ud til, at Real Madrid taber point, når spillet ikke kører.

Situationen bliver ikke bedre af, at Mourinho og hans mandskab tilsyneladende er vendt tilbage til tidligere sæsoners uvaner med brok, bortvisninger, udvisninger og tågesnak om konspirationsteorier mod klubben. Det er et svaghedstegn, og det må være sød musik i ørerne på Guardiola og hans formstærke Barcelona-hold, som har fået defensiven til at køre lidt bedre, og Messi til at køre guddommeligt.

10 points forspring er blevet til 6. Real Madrid har et lidt sværere slutprogram end Barcelona og skal blandt andet en tur i helvedet Camp Nou. Mourinho begynder pludselig at kunne mærke Guardiolas varme ånde i nakken. Holder Real hele vejen? Hvad siger du?

Se mere om samme emne:
15 Kommenter
[quote="Rasmus_Messi"][quote="SPORT"]på billedet er Messi bagne for Ronaldo :PHan prøver at lave en kropsfinte..... Han prøvede men kunne ikke xD
27-03-2012 19:48 · 0 Point · Svar
Real madrid kan sagtens spille lige op med barcelona
27-03-2012 18:56 · 0 Point · Svar
[quote="Moderator_Camila"]Jeg må også erkende at få en måned siden var jeg sikker på Real, men tror ikke de vinder på camp nou også er der kun 3 point og dem smider Real i en af deres udekampe.
På trods af Real sikkert får en masse hjælp fra dommere osv tror jeg ikke på dem og Barca har erfaringen fra de seneste sæsoner, og mon ikke Real ligeledes bliver distraheret af at de for en gang skyld er nået længere end 1/16 dels finalen i Champions League De nåede altså til semifinalen sidste år :/
27-03-2012 18:55 · 0 Point · Svar
Jeg må også erkende at få en måned siden var jeg sikker på Real, men tror ikke de vinder på camp nou også er der kun 3 point og dem smider Real i en af deres udekampe.
På trods af Real sikkert får en masse hjælp fra dommere osv tror jeg ikke på dem og Barca har erfaringen fra de seneste sæsoner, og mon ikke Real ligeledes bliver distraheret af at de for en gang skyld er nået længere end 1/16 dels finalen i Champions League
22-03-2012 20:19 · 0 Point · Svar
[quote="Fizzker"]Selvom der stadig er 6 point skal man kigge på Real´s kampprogram :-) Atletico, Bilbao, Osasuna & Barcelona... Hmmmm... Vinder Barca El Classico vinder de mesterskabet. Jeg tror ikke Real vinder alle deres udekampe, men Barca skal self også vinde deres resterende kampe, det kan blive svært nok, men de er ved at finde topformen igen.Giver dig helt ret i at Real nok ikke vinder resterende kampe, og at Barca skal holde formen.. Men udover at det bliver svært for Real at vinde på udebane mod: Osasuna, Bilbao, Atl. Madrid og Barca så tror jeg også at det bliver svært mod Valencia på hjemmebane fordi de nu føler et kæmpe forventningspres fra fansene.. Fc i Clasico'erne så ser vi at de næsten er bange for deres egne fans fordi de forventer sejr..
22-03-2012 19:38 · 0 Point · Svar
på billedet er Messi bagne for Ronaldo :P
22-03-2012 18:50 · 0 Point · Svar
@Q14: Yeay, flere GOAL-point! Nu har jeg snart råd til den virtuelle bondegård, jeg altid har ønsket mig :)
Jeg tror ikke, at der ligger nogen større konspiration til grund for dommernes favorisering af Barcelona og Real Madrid. Dommerne favoriserer næsten altid de store, men i Spanien bliver det bare mere markant, fordi dommerne fløjter hele tiden. Der skal bare uddeles et tocifret antal kort i hver kamp.
22-03-2012 18:37 · 0 Point · Svar
Som sagt fra starten af, så mener jeg Barca kan klare det. Der har været tvivel denne sæson.. Men nu da Real Madrids forspring er skrumpet fra 10 til 6 point, nakker Barca dem!! Barca har kun skabt mere spændning i La liga i denne sæson. Men ihvertfald Real Madrids kommenende kampe ser ikke helt lette ud, så Barca går hen og vinder La liga.. Og hvis ikke de gør det, tror jeg ikke det vil gå Barca fans så meget på, da Barca helt sikkert tager CHL! :D
22-03-2012 18:21 · + 3 Point · Svar
Når det så er sagt, er jeg helt enig i, at mange Barca- og Real-fans brokker sig uhyggeligt meget :D - dog ikke så meget som Señorita Mou og hans crew.
22-03-2012 18:12 · 0 Point · Svar
[quote="editor"]Der findes ikke to klubber i hele verden, der får mere dommerhjælp end Barcelona og Real Madrid i ligaen, og der findes ikke to fangrupper i hele verden, der brokker sig mere og højere over dommerne. Dagens ord: forkælet. ;-)
Barca og Real får ikke mere dommerhjælp end topholdene i England. Jeg ved ikke lige hvad det er du bygger dine teorier på, men det er hvert fald tydeligt, at du ikke følger med i den spanske liga, eller i så fald, at du tager dine "anti-Barca-og-Real"-briller på, når du ser fodbold.

Og nu bliver jeg simpelthen snart nødt til, at stoppe med at give dig de goalpoint!

Ps. De spanske dommere sucks.
22-03-2012 18:07 · + 1 Point · Svar
Der er selvfølgelig enkelte undtagelser, men det generelle billede er, at Real Madrid- og Barcelona-fans efterhånden brokker sig værre end Arsenal-fans, og så står det skidt til :D
(bemærk hvordan jeg let og elegant får gjort en helt tredje fanskare vred)
22-03-2012 17:06 · 0 Point · Svar
Der findes ikke to klubber i hele verden, der får mere dommerhjælp end Barcelona og Real Madrid i ligaen, og der findes ikke to fangrupper i hele verden, der brokker sig mere og højere over dommerne. Dagens ord: forkælet. ;-)
22-03-2012 16:42 · + 1 Point · Svar
[quote="Chris22"]Det var den mest skandaløse dommer jeg har set i længere tid!
Marco Ruben havde fået to gule efter 54 minutters tid, men han blev på banen.
Generelt fløjtede kampen i stykker, og ingen af holdene nåede at få rytme!
Skandaledommer! Total enig! en skandaløs dommer sådan har det også været i de andre kampe
22-03-2012 16:25 · 0 Point · Svar
Barca vinder!
Real har ikke vundet de sidste 3 år, og så føler man, at man har et giga pres på sig, når man er ved at vinde! Især nu hvor Barca er så tæt på!
Barca har nemmere kampe, og de har næsten vundet alt de seneste sæsoner!
+ Barca vinder på Camp Nou! :D
22-03-2012 13:31 · 0 Point · Svar
Det var den mest skandaløse dommer jeg har set i længere tid!
Marco Ruben havde fået to gule efter 54 minutters tid, men han blev på banen.
Generelt fløjtede kampen i stykker, og ingen af holdene nåede at få rytme!
Skandaledommer!
22-03-2012 13:23 · + 1 Point · Svar
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Barcelona ligner en sikker deltager i kvartfinalerne, men de spanske giganter frygter at blive overhalet.

  • Med fem scoringer var Lionel Messi intet mindre end spektakulær, da Barcelona savede Leverkusen midtover.

  • Scoringen mod Espanyol var Cristiano Ronaldos nummer 30 i ligaen – kan han slå sidste sæsons total?

  • Noget tyder på, at der alligevel bliver kamp om topscorertitlen i Champions League.

  • AFSLUTTET MANDAG 26. MARTS KLOKKEN 08:00: Barcelona 19189 stemmer - Real Madrid 13139 stemmer. Barcelona løb dermed med sejren!

Annonce
Annonce