Annonce
Annonce
Fodboldstjerner 2017!

Fodboldstjerner 2017!

Savner du julegaveidéer? Så er det heldigt, at Fodboldstjerner 2017 er på gaden!

Mangler du en idé til julegave til din fodboldtossede moster Marta? Eller måske til dig selv? Så køb GOALs fodboldårbog med 50 stjerneportrætter af de bedste fodboldspillere i verden samt en grundig gennemgang af den forgangne sæson i Premier League, La Liga, Bundesligaen, Serie A, Ligue 1, Europa League og Champions League samt fuldstændig statistik fra de europæiske turneringer.

Læs om de sikreste målmænd, de mest kompromisløse forsvarsspillere, de dygtigste midtbanespillere, de skarpeste angribere og de mest lovende talenter i europæisk fodbold netop nu. Alle artiklerne er forfattet af GOALs kyndige skribenter.

Du kan købe Fodboldstjerner 2017 hos alle velassorterede boghandlere eller på nettet..

Se mere om samme emne:
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
4
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Pogba og Bale, Guardiolas uovervindelige Barça-hold, top 15 målmænd, miniguide til VM i Rusland og Match Attax-kort! GOAL 11 er på gaden!

  • Hvem er de mest populære fodboldklubber og -spillere på Twitter? GOAL har undersøgt sagen og bringer her en top 10! Der er flere overraskelser på listen.

  • En stor karriere lakker mod enden. GOAL hylder Ronaldinho, manden der bragte fodbold til nye højder i sin tid i Barcelona og på det brasilianske landshold.

  • Tiden er kommet til den endelige opgør! GOAL 7 er udvidet med 16 ekstra sider, som går i dybden med de to største fodboldstjerner på planeten netop nu.

  • Vores store julenummer er på gaden! 84 sider med stjerneinterview, GOAL Awards, top 15 talenter og tonsvis af plakater!

  • GOAL 2 er ude i butikkerne! 84 sider med Griezmann, Kanté, top 15 driblere og ikke mindst alt om forårets slutspil i Champions League!

  • Costa, Cavani, Dolberg, CL vs. EL, top 15 midterforsvarere og vores nye Superliga-tillæg er lidt af det, du kan læse i GOAL 3. I alt 84 siders topfodbold!

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk