Annonce
Annonce
Har Drobga sagt noget sjovt? Læs mere i anden del af GOALs fodboldcitater. Har Drobga sagt noget sjovt? Læs mere i anden del af GOALs fodboldcitater.

Flere af de bedste fodboldcitater

Pas på! Der bliver skudt med skarpt både på og uden for fodboldbanen. Her kommer anden del af GOALs samling af fodboldcitater.

Efter succesen med den første omgang fodboldcitater har GOAL samlet en ny omgang bevingede ord fra fodboldens verden.

Har du nogle kloge, sjove eller poetiske citater om fodbold, så skriv dem i kommentarfeltet. Når der kommer tilstrækkelig mange gode citater, laver vi en treer.

Se mere om samme emne:
12 Kommenter
INTER!!!!!!!!!!!!
Nøj hvor jeg håber du laver en ny Michael
"Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that." - Bill Shankly, skotsk manager og fodbold spiller.
John Lables er legendarisk :-)
Geniale alle sammen!!
Årh hvor fanden er verdens bedste kommentator Ray Hudson??? Hørte i ikke hans kommentar i sidste Barcelona kamp om David villa "The guy is more dangerous than a sun lamp to an albino" han er vildt genial, så mange fantastiske sætninger :D
Wengers Playstation vits med Messi var da sjov, ligesom da Zlatan fortalte om pølsen.
[quote="a.c.a.b"]Håndbold er for mig en polterabendaktivitet på linje med paintball og faldskærmsudspring. Jeg så et minut af EM-finalen, men fandt aldrig ud af, hvem der skulle giftes. Håndbold er en tarvelig sport, der kun består af dødbolde.
Citat Troels BechDet er et godt citat, som jeg overvejede, men det handler om håndbold, ikke fodbold.
Håndbold er for mig en polterabendaktivitet på linje med paintball og faldskærmsudspring. Jeg så et minut af EM-finalen, men fandt aldrig ud af, hvem der skulle giftes. Håndbold er en tarvelig sport, der kun består af dødbolde.
Citat Troels Bech
hahaha den sidste er genial ;)
“Tell him he’s Pele and get him back on.” John Lambie, manager for skotske Partick Thistle, da han fik at vide, at holdets angriber Colin McGlashan havde fået en hjernerystelse og ikke vidste, hvem han var. Det virkede vist ikke…

^^ Gad vide, hvor teknisk god Pepe vil have været, hvis Mourinho havde fortalt ham det i Valencia-kampen... :-P
Godt I fik Balotellis med! :-)
Annonce
1
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Hvem topper listen, når GOAL kårer de 10 største legender i fodboldverdenen inden for de seneste 20 år? Find ud af det her!

  • Fodboldlegender bliver aldrig glemt siger man. Men passer det? Tag GOALs store legendequiz, og find ud af, hvor meget du egentlig ved om de største og bedste!

  • I årenes løb er der blevet sagt mange bevingede ord om fodbold. GOAL har her håndplukket et lille udvalg af de bedste af dem.

  • AFSLUTTET: I samarbejde med Unisport giver GOAL dig nu mulighed for at vinde Chelseas hjemmebanetrøne for sæsonen 2012/13. Læs alt om konkurrencen her!

Annonce
Annonce
Luk