Annonce
Annonce
Ferguson og Rooney kunne godt se glade ud, da de fik medaljer ved mesterskabsfesten i foråret. Men hvordan var forholdet egentlig? Ferguson og Rooney kunne godt se glade ud, da de fik medaljer ved mesterskabsfesten i foråret. Men hvordan var forholdet egentlig?

Ferguson fortæller

Ferguson udgav i går sin selvbiografi. GOAL ser nærmere på de største afløringer i bogen fra den legendariske manager

1 2 3 Næste »
Beckham og Victoria i Californien i 2009. På det tidspunkt havde Beckham definitivt valgt berømmelsen over fodbolden, mener fodboldmanden FergusonBeckham og Victoria i Californien i 2009. På det tidspunkt havde Beckham definitivt valgt berømmelsen over fodbolden, mener fodboldmanden Ferguson

Ferguson og Beckham

Ifølge Sir Alex Ferguson følte Beckham med tiden, han var større end manageren. Det var ikke fordi Beckham følte sig større end Ferguson, det var ikke personligt, skriver Ferguson. Men hvis en hvilken som helst spiller, føler han er vigtigere, end den manager han har, så, som Ferguson skriver, er klokken faldet i slag.

På pressemødet ved boglanceringen var Ferguson mere konkret: "Han forelskede sig i Victoria, og det ændrede alt".

Selvom Ferguson syntes at Beckham ofrede sin karriere for berømmelsen, medgiver han at Beckham fik en flot karriere, og at Beckham jo også var blevet ret velhavende af den retning, hans karriere havde taget.

Ferguson slog også fast, at deres modsætningsforhold aldrig havde gået på det personlige.

1 2 3 Næste »
Se mere om samme emne:
1 Kommenter
Jeg forstår ikke helt kritikken af Roy Keane. Altså jeg forstår godt, at han bliver kritiseret, men jeg forstår ikke, at det er Ferguson, der gør det. Når alt kommer til alt, var det jo Ferguson, der trænede Keane til at blive et blodtørstigt rovdyr, slap ham løs på banen og forsvarede hans vanvittige opførsel. Så kan man ikke tillade sig at vaske hænderne bagefter.

Ferguson kommer til at virke som en gammel og bitter mand ved at svine sine egne spillere. Det får mig til at huske på, hvorfor jeg hadede ham. Gad vide, hvornår han stikker kniven i ryggen på David Moyes?
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Barcelona har fået ny træner. GOAL ser nærmere på, hvem den nye træner er, og hvordan han er kommet i gang med karrieren i Barcelona

  • Hvilken klub vandt sidste uges afstemning? Og hvad skal vi stemme om i den kommende uge? Læs om ugens afstemning!

  • Spøgelsesmål i Tyskland, presset vokser på Moyes, Zlatan og PSG slår hul, og Roma er nu kun en sejr fra historisk sæsonstart. GOAL tager på rundtur i Europa.

  • GOAL udpeger 10 unge spillere, der ser ud til at være på vej mod det store gennembrud. Hvem bliver mon den næste Messi eller Maldini?

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk