Annonce
Annonce
Bayern spiller Champions League-finale i morgen. GOAL giver fem gode grunde til, at de vinder. Bayern spiller Champions League-finale i morgen. GOAL giver fem gode grunde til, at de vinder.

Fem gode grunde til en Bayern-sejr

I går gav GOAL fem gode grunde til, at Dortmund vinder Champions League. I dag vender vi på en tallerken og giver fem gode grunde til at Bayern vinder.

1 2 3 4 5 6 Næste »

I morgen aften klokken 20:45 dansk tid fløjter den italienske dommer Nicola Rizzoli den 21. finale, siden Europa Cuppen for mesterhold fik navnet Champions League, i gang på det prægtige Wembley i London. Dette års finale bliver et rent tysk opgør mellem overraskelsen Borussia Dortmund og det suveræne tyske mesterhold Bayern München.

Hvem vinder? Det er som altid et åbent spørgsmål. GOAL gav i går fem gode grunde til, at Borussia Dortmund løber med sejren, men i dagen er turen kommet til Bayern München, som er den mest vindende tyske klub i historien.

Klik på ’næste’ for at se de fem grunde til, at Bayern München vinder Champions League-finalen!

1 2 3 4 5 6 Næste »
Se mere om samme emne:
2 Kommenter
Forrygende kamp og skønt at se en finale med masser af chancer - uden oliemilliardærer og boldtrilleri. Og så tilmed med den rette vinder
Lidt mærkeligt men sejt nok!!!
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Champions League-finalen tegner til at blive en både spændende og åben dyst mellem to reservespækkede hold, der higer efter det største klubtrofæ af dem alle.

  • Chelsea vandt Champions League i foråret, men hvilken klub er egentlig den mest vindende i den fineste klubturnering af dem alle? Se listen her!

  • Bayern er en af de klubber, man enten hader eller elsker, men uanset hvad kommer man ikke uden om sydtyskerne. Nu kan du vise din viden om Bayern!

  • Hvor godt fulgte du med i efterårets spændende Champions League-gruppespil? Tag GOALs store Champions League-quiz og få svaret!

  • Barcelonas guldtræner Josep Guardiola har efter et års pause fundet nyt arbejde. Spanieren har lidt overraskende valgt tyske Bayern München. Se her hvorfor!

  • Den første runde af Champions Leagues ottendedelsfinaler er spillet. Hvem blev vindere, hvem blev tabere, og hvem er nu favoritter til at vinde turneringen?

  • Champions Leagues 1/8-finaler er nu overstået, og vi kender de otte hold, der skal kæmpe om titlen på Wembley i maj. Hvilke klubber er favoritter og hvorfor?

  • På lørdag spilles der Champions League-finale mellem Dortmund og Bayern. GOAL ser på de to finalister og giver fem gode grunde til, at Dortmund vinder.

Annonce
Annonce
Luk