Annonce
Annonce
Borussia Dortmund er den ene finalist på Wembley på lørdag. GOAL giver her fem gode grunde til, at de vinder. Borussia Dortmund er den ene finalist på Wembley på lørdag. GOAL giver her fem gode grunde til, at de vinder.

Fem gode grunde til Dortmund-sejr

På lørdag spilles der Champions League-finale mellem Dortmund og Bayern. GOAL ser på de to finalister og giver fem gode grunde til, at Dortmund vinder.

1 2 3 4 5 6 Næste »

Lørdag klokken 20:45 fløjter den italienske dommer Nicola Rizzoli den 21. finale, siden Europa Cuppen for mesterhold fik navnet Champions League, i gang på det prægtige Wembley i London. Dette års finale bliver et rent tysk opgør mellem overraskelsen fra Borussia Dortmund og det suveræne tyske mesterhold Bayern München.

Hvem vinder? Det er som altid et åbent spørgsmål, men GOAL vil i dag og i morgen give fem gode grunde til, hvorfor henholdsvis Borussia Dortmund og Bayern München ender som vinder af årets Champions League. Vi lægger ud med den klub, der har fået æren af at være hjemmehold i årets finale, Borussia Dortmund.

Klik på ’næste’ for at se de fem grunde til, at Borussia Dortmund vinder Champions League-finalen!

1 2 3 4 5 6 Næste »
Se mere om samme emne:
2 Kommenter
Jeg tror Bayern vinder 2-1 i ordinær. Tror ikke den går i straffe faktisk.. Men glæder mig til kampen
Der er også stor sandsynlighed for de kommer i ekstra spilletid for sidste gang de spillede blev det 1-1 og lewandowski brændte et straffespark
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • I går blev der trukket lod til grupperne i Champions League 2012/13. Nu kommer GOAL.dk's bud på denne sæsons vinder af den fineste klubturnering af dem alle.

  • Bayern er en af de klubber, man enten hader eller elsker, men uanset hvad kommer man ikke uden om sydtyskerne. Nu kan du vise din viden om Bayern!

  • Hvor godt fulgte du med i efterårets spændende Champions League-gruppespil? Tag GOALs store Champions League-quiz og få svaret!

  • Den første runde af Champions Leagues ottendedelsfinaler er spillet. Hvem blev vindere, hvem blev tabere, og hvem er nu favoritter til at vinde turneringen?

  • Champions Leagues 1/8-finaler er nu overstået, og vi kender de otte hold, der skal kæmpe om titlen på Wembley i maj. Hvilke klubber er favoritter og hvorfor?

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk