Annonce
Annonce
FCBEscola Copenhagen

FCBEscola Copenhagen

FC Barcelona åbner klubbens første skandinaviske akademi i Ballerup. Nu kan du træne som Messi, Xavi, Iniesta og alle de andre.

Danske drenge og piger får nu mulighed for at træne de samme øvelser som Messi, Xavi, Iniesta og de andre verdensstjerner fra FC Barcelona, når den catalanske storklub åbner dørene for det første akademi i Skandinavien til august.

Det bliver Topdanmark Hallen i Ballerup, der skal danne rammen om FCBEscola Copenhagen, som akademiet er blevet døbt, og Topdanmark Hallen er med en overdækket kunstgræsbane og rigtig gode faciliteter en perfekt hjemmebane for FCBEscola Copenhagen.

Samarbejdet vækker glæde hos Jesper Würtzen, der er borgmester i Ballerup.

- Jeg er stolt over at byde verdens største fodboldklub FC Barcelona velkommen i Ballerup Kommune. Samarbejdet er blevet til via lokale fodboldledere, som har gjort et flot stykke arbejde, og det vil vi gerne bakke op om, fortæller Jesper Würtzen og fortsætter:

- Det er en unik mulighed for at udvikle og tilføre nye dimensioner til vores idrætsliv, og samarbejdet ligger i fin forlængelse af de idrætsvisioner, vi har i Ballerup om at tilgodese både bredde- og eliteidræt. Der er ingen tvivl om, at det, at Barcelona har valgt Ballerup, har en stor brandingværdi og vil få en afsmittende effekt på vores erhvervsliv. Det er en rigtig god dag og et stort velkommen til Barcelona i Ballerup", siger Jesper Würtzen

Hvad har Messi, Iniesta, Ronaldinho og Cruyff til fælles?
Udover at gå over i fodboldhistoriens Hall of Fame som nogle af verdens bedste, så indkapsler de det, vi forbinder med FC Barcelona – fodbold, filosofi og menneskelige værdier. For selvom klubben har vundet fodboldhjerter verden over med bjergtagende tiki-taka fodbold, så er det i ligeså høj grad klubbens værdigrundlag, der gør FC Barcelona til nok klodens mest populære fodboldklub.

Et værdigrundlag der bygger på tolerance, kammeratskab, fair play, integration, respekt, høflighed, passion, solidaritet og leg – både på og uden for Camp Nou.

Fodboldfilosofisk ballast fra Barcelona til Ballerup
Samme menneskelige og fodboldtekniske værdier kendetegner FCBEscola, FC Barcelonas ambitiøse fodboldakademi. Et akademi, der har flasket spillere som Messi, Iniesta og Fabregas, og til august i år starter akademiet op i Danmark med den tidligere FC Barcelona spiller Allan Simonsen som akademiets ambassadør.
Xevi Marce, der er direktør for FCBescola, glæder sig over de erfaringer, den catalanske storklub allerede har høstet med fodboldskoler i Danmark, og han forventer sig meget af det kommende akademi.

- I fire år har FCBEscola haft sine sommerfodboldskoler i Danmark, og her har mange drenge og piger med stor succes nydt godt af den metode og de værdier, der kendetegner FC Barcelona. Med udgangspunkt i den succes og accept som FCBEscola har opnået, er vi derfor også meget glade for nu at kunne annoncere åbningen af den første officielle FCBEscola i Danmark og Skandinavien. FCBEscola starter op til august i Ballerup, og vi har store forventninger til FCBescola Copenhagen, lyder det fra Xevi Marce.

Fem trænere fra FC Barcelona rejser til Danmark den 9.-10. maj og vil stå for optagelsesprøven af drenge og piger til FCBEscola Copenhagen. Den daglige træning vil blive ledet af en professionel træner fra FC Barcelona. Han dedikerer sig til FCBEscola Copenhagen på fuld tid og flytter fra Barcelona til Ballerup. Træneren vil samtidig stå for uddannelse af 8-10 danske trænere baseret på FC Barcelonas træningskoncepter, så ballasten i træningskoncepterne sikres.

FCBEscola Copenhagen etableres i tæt samarbejde med Ballerup Kommune og de lokale fodboldklubber i Ballerup. Børnene vil træne to-tre gange om ugen, og der vil derudover være interne kampe/fodboldstævner hver lørdag.

FCBEscola Copenhagen er for piger og drenge i alderen 6-16 år, og der er optagelsesprøve til akademiet den 9. og 10. maj. Hvis børnene ikke har mulighed for at deltage disse dage, så er de velkomne til at spille sig adgang til FCBEscola Danmark via præstationer på sommerens FCBEscola Camps, der afholdes i Ballerup, Odense, Aarhus og Billund.

For yderligere oplysninger, kontakt Anna Beltran, COO, Barcelona Training, på mobilnummer +45 2225 6419 eller barcelonatrainingdk@gmail.com.

Du kan også læse mere om konceptet her:

FCBEscola Copenhagen

FCBEscola Camps

Kom til audition hos FCBEscola Copenhagen

Se mere om samme emne:
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • En stor karriere lakker mod enden. GOAL hylder Ronaldinho, manden der bragte fodbold til nye højder i sin tid i Barcelona og på det brasilianske landshold.

  • I denne uge stiller top ti skarpt på de talenter, der er kommet ud af Barcelonas berømte fodboldskole, La Masia

  • De største fodboldklubber har efterhånden udviklet sig til verdensomspændende varemærker, men hvilken klub kan prale af at have flest fans i verden?

  • Er du Barcelona-ekspert? Så tag GOALs Barcelona-quiz, hvor du bliver testet i din viden om Cataloniens stolhed.

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk