Annonce
Annonce
Soldado har spillet en flot sæson for Valencia, og nu banker han på til landsholdets startopstilling Soldado har spillet en flot sæson for Valencia, og nu banker han på til landsholdets startopstilling

Et signal fra Soldado

Er der plads til en uskarp Torres i den spanske EM-trup, hvor konkurrenterne viser tænder?

Spanien med Vicente Del Bosque ved roret er blandt de absolutte favoritter ved sommerens EM-slutrunde, og det er måske meget forståeligt, når blikket falder på truppen. Stjernerne fra Real Madrid og FC Barcelona skinner smukt på fodboldhimlen, og specielt offensiven er et veritabelt overflødighedshorn af profiler.

David Villa kæmper godt nok for at komme tilbage efter en grim skade fra VM for klubhold, men Fernando Llorente bliver ved med at heade mål ind for Athletic Bilbao, og midtbanefolkene Iniesta, Xavi, Fabregas og David Silva byder ind fra anden række. I gårsdagens nedslagtning af Venezuela meldte en ny kandidat sig desuden på scenen, da Valencias Roberto Soldado på en halvleg hamrede et vaskeægte hattrick i kassen.

Dermed blev det ikke nemmere for en nærmest kronisk målløs Fernando Torres at nærme sig EM-truppen, og han var da også udeladt mod Venezuela. Så er spørgsmålet, om Chelsea-angriberen kan nå at vinde pladsen tilbage?

Se mere om samme emne:
14 Kommenter
det er hans tur!
Fact: Pavel Pogrebnyak var i dag en time om at score flere mål i Premier League, end Torres har gjort på en hel sæson :)
Jeg synes Soldado fortjener en plads i truppen. Han er simpelthen bare den fødte målscorer.
Jeg tror desværre Fernando Torres kommer med, men Saldado er forhåbentlig foran ham i køen, ellers er Del Bosque ikke rigtig klog.
tror desværre at torres komemr med selvom både Llorente og soldado er meget meget bedre lige nu
Soldado tager med
Soldado er dygtig men rammer Torres niveauet er han meget stærk.. Men tror måske godt den spanske træner kunne tage Torres med alligevel som en joker(selvom han pt intet niveau har).. Men håber at hvis Torres ikke kommer tilbage at han ikke kommer med til EM, for hvorfor ikke have en spiller der kan lidt istedet for en der ligner han ikke gider
Jeg er lidt i tvivl om, hvorvidt Soldado er stærk nok i pasningsspillet til at fungere optimalt på det spanske landshold, men omvendt er Torres efterhånden den rene ynk at se på. Del Bosque ender nok med at tage Torres med alligevel i et spinkelt håb om, at han mirakuløst rammer formen igen. Især hvis Villa ikke når at blive klar.
Er stor fan af Torres men med hans nuværende form, er han ikke favorit til en plads på det spanske landshold!
Villa skulle være klar i slutningen af april så der er god sandsynlighed for, at han kan komme med. Samt tror jeg Llorente er sikker på en plads og hvis Soldado bare leverer lidt af det han har gjort indtil videre er han også med. Så er det spørgsmålet om det enten bliver Negredo eller Adrian.

MEN hvis Torres finder sin form og lige pludselig scorer mål igen kan han godt komme med. Men hvor stor er sandsynligheden?
Torres kommer med til VM tror jeg.
Soldado har så meget cementereret sig på den plads!
De skal have Soldado, Llorente og Negredo med! Hvis ikke Villa bliver klar, så har Torres dog stadig en mulighed.
det skal være soldado, der får pladsen, da han er meget meget bedre end formsvage torres.
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk