Annonce
Annonce
André Villas-Boas spejder fortsat efter succes med Chelsea. André Villas-Boas spejder fortsat efter succes med Chelsea.

Er Villas-Boas færdig i Chelsea?

Tirsdag aften løb André Villas-Boas og Chelsea ind i endnu en fiasko. Er trænerens dage i London-klubben talte?

Efter 1-3-nederlaget på San Paolo til et velspillende Napoli-hold i det første 1/8-finaleopgør i Champions League begynder det at se skidt ud for Chelsea, og ikke mindst for holdets 34-årige træner. Villas-Boas blev hentet ind i sommer for at forny Chelseas kværnende, defensive spillestil og for at forynge en aldrende trup. Det er en vanskelig opgave, og Chelseas russiske ejer Roman Abramovich har vist en for ham forbavsende stor tålmodighed med den unge portugisiske træner. Spørgsmålet er blot, hvornår han får nok?

Chelsea er definitivt ude af mesterskabskampen, og med en truende exit fra Champions League risikerer man at stå i begyndelsen af marts med FA Cuppen som eneste mulighed for sølvtøj. Det er alt andet end imponerende for en klub, der har brugt milliarder på spillerindkøb. De manglende resultater er måske til at leve med, hvis der var tegn på spillemæssig fremgang, men det er der ikke. Tværtimod. Chelseas defensiv virker famlende og rådvild, og offensiven er tung og fantasiløs. For at gøre ondt værre er det efterhånden tydeligt, at Villas-Boas har mistet respekten hos flere af de ruinerede stjerner på holdet, som han flere gange har bænket til fordel for yngre kræfter, og der går vedholdende rygter om spilleroprør i truppen.

Chelsea og André Villas-Boas står med ryggen mod muren nu. Hvordan vil det gå?

Se mere om samme emne:
21 Kommenter
[quote="Spunk"]Chelsea må vente på Mourinho..[/quo
Han skal bare skride
Synes de måske skal give ham en chance
Jeg synes de skal give ham en ordentlig mulighed for, at indføre de ideer han har.
han bliver fyret også skal carlos ancelotti tilbage, en andenplads er altså ikke dårlig i PL.
Chelsea må vente på Mourinho..
Nogle gange er det bare holdet som sejler og ikke træneren :-)
Kig på hans sæson hos Porto, han er jo en vanvittig manager har han vist.
Tror han bliver lidt mere.
han skal væk
ligeglad, men hvis de fyrer ham, tror jeg, at de vil gavne chelsea. sorry to say it.
Han skal nok skiftes ud men er en fantastisk træner skal nok blive hentet af en anden storklub men mangler lige det sidste til en stor klub
Chelsea har ansat Villas-Boas, fordi Abramovic ønsker et generationsskifte. Problemet er bare, at de spillere der ikke er med i Villas-boas' fremtidsplan, står i vejen for dette.

Jeg er sikker på, at Villas-boas ville kunne skabe store ting i Chelsea, hvis han får lov til, at rense ud i truppen og købe nye spillere. Men tror sgu heller ikke der går lang tid, inden Villas-boas bliver fyret.
Hvis ikke snart resultaterne vender fyrer de ham helt sikkert.
Tror at han bliver fyret hvis de ikke får "lidt" succes i CL
Han er absolut en dygtig træner, men han har ikke et hold, der matcher hans mål. Han vil gerne spille noget flot offensiv fodbold, som man så i FC Porto, det passer dog ikke ind i Chelsea's spillestil, samtidig med at de har mange ældre spillere, som lige så stiller falder fra. Hvis resultaterne fortsætter med at være så dårlige, så er han meget snart fortid i Chelsea.

Mener heller ikke at klubben passer til ham, så måske er det for hans eget bedste?
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Mest læste
Annonce
Luk