Annonce
Annonce
Camp Nou som en liggende spiller oplever stadionet... Camp Nou som en liggende spiller oplever stadionet...

Er du stadionekspert?

Prøv GOALs store stadion-quiz og få svaret på, hvor meget du egentlig ved om Europas fodboldstadioner! Den er ikke helt nem, men vi stoler på jeres evner!

I de seneste par uger har GOAL rettet fokus mod Europas fodboldstadioner. Vi har vurderet og kåret og fortalt små pudsige anekdoter, og I har siddet og suget til jer af vores enorme viden. Men nu er det pludselig jer, der kommer på arbejde! Nu skal I vise, hvor godt I egentlig kender de europæiske fodboldstadioner. Kan du kalde dig stadionekspert?

Tag GOALs store stadion-quiz!

Når du har testen din viden om stadioner, kan du kaste dig over GOALs mange andre tests og quizzer. Der er noget for enhver smag - på æresord!

Se en oversigt over GOALs mange tests og quizzer her!

Se mere om samme emne:
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
1
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Er du ekspert i fodboldtrøjer? Det kan enhver jo påstå, men nu kan du teste dine evner i GOALs store fodboldtrøjequiz.

  • Manchester United blev slået ud af Champions League af Real Madrid efter et kontroversielt rødt kort til Nani. Var det en korrekt udvisning?

  • I sidste uge kårede vi Europas ti største fodboldstadioner. Her følger vi op med de næststørste, og der er mange berømte stadioner med på listen denne gang.

  • Champions Leagues 1/8-finaler er nu overstået, og vi kender de otte hold, der skal kæmpe om titlen på Wembley i maj. Hvilke klubber er favoritter og hvorfor?

Annonce
Annonce
Luk