Annonce
Annonce
André Villas-Boas tabte magtkampen i Chelsea. André Villas-Boas tabte magtkampen i Chelsea.

En blues for The Blues

Søndag middag kom den længe ventede fyreseddel til André Villas-Boas. Hvad skal der ske med Chelsea nu?

Søndag middag kom nyheden om den ventede fyreseddel til Chelseas unge portugisiske manager André Villas-Boas efter længere tids svigtende resultater og interne magtkampe med truppen. Hans midlertidige afløser bliver den tidligere assistenttræner og Chelsea-legende Roberto Di Matteo, som ganske vist har prøvet kræfter med Premier League som manager før med West Bromwich Albion, men uden nævneværdig succes, idet han blev fyret efter en halv sæson.

Med fyringen af Villas-Boas, som var udset som manden, der skulle gennemføre en større generationsskifte (og stilskifte) i Chelsea, er klubben kastet ud i et limbo. Di Matteo er næppe stærk nok til at lægge spillestilen om og vinde magtkampen med de rutinerede stjerner, som Villas-Boas tabte, og det betyder, at Chelsea bliver nødt til at træde vande i resten af sæsonen og håbe på mirakler i Champions League og i ligaen.

Så med mindre Di Matteo viser nye og ukendte sider af sig selv i foråret, skal Chelsea ud på markedet for at hyre en ny stjernetræner til sommer og begynde forfra med generationsskiftet. Hvem er stærk nok til at gennemføre et sådant skifte og tage kampen op mod aldrende magtfulde stjerner Terry, Lampard, Cole, Essien og Drogba?

Avram Grant, Luiz Felipe Scolari, Carlo Ancelotti og nu senest André Villas-Boas var i hvert fald ikke. Spørgsmålet er efterhånden, om der er andre end José Mourinho, der kan vende skuden? Chelsea har i hvert fald sejlet i blinde, siden The Special One fik ophævet kontrakten i 2007.

Se mere om samme emne:
8 Kommenter
Lad dem få Mourinho, gider ikk have ham i spanien :O
Villas-Boas havde en svær tid i Chelsea og de har brug for en mand der kan skabe noget kæft trit og retning.. Mourinho kunne være ideen men spørgsmålet er om Chelsea er villige til at finde en midlertidig løsning indtil sommer?
Jeg kunne godt se Mourinho som deres træner. Men det håber jeg ikke han bliver.
Jeg tror Mourinho er træner resten af sæsonen for Real. Så skifter han til Chelsea.
tror det bliver mourinho men håber det virkelig ikke
[quote="arsenal810"]det var på tide, og så er det bedst for chelsea, sorry to say it.---------
Synes ikke rigtig han fik en fair chance men sådan er vilkårene vel i en klub på højt plan.
det var på tide, og så er det bedst for chelsea, sorry to say it.
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Tirsdag aften løb André Villas-Boas og Chelsea ind i endnu en fiasko. Er trænerens dage i London-klubben talte?

  • Barcelona og Milan ligner sikre deltagere i Champions Leagues kvartfinaler, mens andre storhold er i problemer.

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk