Annonce
Annonce
John Terry skal udrette mirakler igen, hvis England skal slå Italien og gå videre til EM-semfinalerne. John Terry skal udrette mirakler igen, hvis England skal slå Italien og gå videre til EM-semfinalerne.

EM-semfinalerne

Portugal og Tyskland har indløst billet til EM’s semifinaler. Hvem vil gøre dem med følgeskab? Det vil GOAL her forsøge at svare på.

Både Portugal og Tyskland gik relativt nemt videre fra deres kvartfinaleopgør mod henholdsvis Tjekkiet og Grækenland. Lørdag og søndag venter yderligere to spændende kvartfinaleopgør mellem traditionelle storhold. GOALs redaktør er aldrig bleg for at gøre sig selv til grin, så her kommer mit bud på resultatet af weekendens resterende kvartfinaler:

Spanien-Frankrig
Inden nederlaget til Sverige i den sidste gruppespilskamp ville jeg bestemt ikke have afskrevet de franske chancer mod Spanien på forhånd. Det vil jeg gøre nu. Kampen mod Sverige afslørede med al ønskelig tydelighed, at der stadig er alvorlige sprækker i den franske holdånd, og dem vil et stærkt spansk landshold udnytte. Det skal også nævnes, at franskmændene døjer med småskader til flere bærende kræfter (Nasri, Ribéry og Cabaye).

GOALs TIP:
1-0 til Spanien i mål, 75-25 i boldfordeling

England-Italien
Italien har gjort som sædvanlig og fedtet sig videre fra gruppespillet, men som sædvanlig siger det intet om de azurblås guldchancer. Italien er et hold, som sagtens kan lunte sig hele vejen til guldet, uden at man på noget tidspunkt har set dem spille sig mere end kvart ud. England har omvendt overrasket positivt ved at vinde sin gruppe (faktisk blot ved at være med), så der er lagt op til et jævnbyrdigt opgør. På papiret. På græsset vinder Italien efter en halvhjertet indsats.

GOALs TIP:
1-0 til Italien. I det 93. minut. På en tvivlsom offside. På kampens eneste angreb. Scoret med hælen.

Se mere om samme emne:
6 Kommenter
Overrasket over at Italien gik videre, men de var klart bedst.  Jeg tror dog stadig at Spanien vinder finalen
Finale -- EM vindere = Spanien!! :p
Nå, mine bud var da relativt tæt på. Italien spillede dog bedre end forventet.
Jeg er også helt enig i hvem der vinder er også ret sikker å at det kommer til at foregå på præcis den måde du siger, ellers vinder italien på straffe eller et kontra mål.
Men spansk og italiensk sejr
Enig i at Spanien og Italien vinder kampene, men jeg tror at Italien vil sætte sig på kampen mod England og vinde med mere end et mål.
Spanien synes jeg ikke spillede fantastisk mod Kroatien (selvom de vandt) men tilgengæld spillede Frankrig forfærdeligt mod Sverige og jeg tror spanien vinder 3-1 :D
Hvad er jeres bud på de to kvartfinaler?
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • GOAL skyder EM-dækningen i gang med en gennemgang af grupperne. Vi begynder alfabetisk med Gruppe A.

  • Ved alle slutrunder skal der være en ”dødens gruppe”. Til sommer er det Gruppe B, som desværre tæller Danmark.

  • Gruppe C er en gruppe med guldglans, med to kæmpestore favoritter og med et par stærke outsidere.

  • Gruppe D ligner på forhånd en af de mest jævnbyrdige og spændende grupper ved sommerens EM-slutrunde.

  • Mario Balotelli har kørt sig selv ud på et sidespor i Manchester City, men en plads i den italienske EM-trup kan redde meget for problembarnet.

  • AFSLUTTET MANDAG 30. APRIL KLOKKEN 10:00: Tyskland 3525 - 2792 Spanien. Det er hermed afgjort: Tyskland vinder EM... eller noget...

  • Med venlig hjælp fra Puma kan GOAL præsentere en række interview med profilerne ved det kommende EM. Første offer er Tysklands bomber Mario Gomez.

  • GOAL og Pumas interviewserie med EM-profiler fortsætter her med den italienske landsholdsanfører og verdensklassekeeper Gianluigi Buffon.

  • Olivier Giroud er nykåret fransk mester med Montpellier og topscorer i Ligue 1. Nu skal han forsøge at overføre succesen til Les Bleus ved EM.

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk