Annonce
Annonce
Tomas Rosicky ser frem til kampene i EM-gruppe A Tomas Rosicky ser frem til kampene i EM-gruppe A

EM-interview med Tomas Rosicky

Så er tiden kommet til tredje afsnit i serien af interview med EM-profiler. Mød den tjekkiske spilfordeler og Arsenal-stjerne Tomas Rosicky.

Du har haft en del småskader på det seneste. Er det noget, der bekymrer dig, eller er du i topform op til EM-slutrunden?
Ja, jeg løb ind i en mindre skade efter sæsonens sidste kamp for Arsenal, men det går godt, og alt tyder på, at jeg er klar til åbningskampen mod Rusland.

Du har spillet en stor sæson for Arsenal, og for nylig forlængede du kontrakten med yderligere to sæsoner. Er du glad for at spille i London?
Ja, jeg er vild med det. Jeg elsker Arsenal, og jeg synes, at det er en fantastisk klub. Vi forsøger at spille flot fodbold, og det kan jeg godt lide. Jeg føler mig hjemme her.

Glæder du dig til EM-slutrunden?
Jeg glæder mig utrolig meget. Alle ser frem til EM, og jeg er ingen undtagelse. Jeg gik glip af den seneste EM-slutrunde, fordi jeg var langtidsskadet, så det er en ekstra motivation for mig.

Tjekkiet er ifølge manges mening havnet i en let gruppe. Hvad er dit syn på gruppemodstanderne Grækenland, Rusland og Polen?
Man kan ikke sige, at Gruppe A er en nem gruppe, for Rusland vandt deres kvalifikationsgruppe, og det samme gjorde Grækenland, og Polen er som bekendt værtsnation, så den kamp bliver bestemt heller ikke nem. Jeg tror, at alle hold har en god chance for at gå videre. Jeg synes ikke, at det er en svag gruppe, men det er til gengæld en meget jævnbyrdig gruppe, som sagtens først kan blive afgjort i sidste runde.

Hvordan ser du på Tjekkiets chancer ved slutrunden?
Samtlige deltagerhold går efter at kvalificere sig kvartfinalerne, og det gælder også for os. Hvis det lykkes, kan vi begynde at tænke videre.

Tjekkiet har stolte EM-traditioner og har kvalificeret sig til slutrunden hver gang siden selvstændigheden i 1993. Tror du, at holdet kan gentage succesen fra 1996 og nå finalen?
Det ville være stort, men holdet er meget forskelligt fra dengang. Som jeg sagde tidligere, mener jeg dog, at vi er stærke nok til at gå videre fra gruppen, og derefter kan alt ske.

Har du nogen overtroiske vaner og ritualer inden en kamp?
Næ, ikke rigtig. Altså jeg har en lille ting, men den vil jeg ikke afsløre her!

Du spiller i PUMA PowerCat 1.12-støvler. Hvad er det gode ved denne støvle?
Den er meget komfortabel, og jeg kan godt lide læderet. Jeg har brug for en behagelig støvle, og den passer fremragende til mig.

Se mere om samme emne:
6 Kommenter
Ja et fint interview, han lyder meget sympatisk og sjov.. Kan godt lide at han gerne vil holde på den hemmelighed :-) Jeg tror bare desværre ikke at de kommer så langt..
[quote="editor"]Rosicky var fremragende i sine unge år i Dortmund - han lignede en kommende verdensstjerne. Det mærkelige er, at han forsvandt ud af søgelyset i så mange sæsoner, men det er måske skadernes skyld.Det måske også en af hans ulemper, nemlig hans skadesfrekvens, men lad os håbe at han slipper for sine skader i fremtiden :) for han er en fornøjelse at følge når han er på toppen :) !
Rosicky var fremragende i sine unge år i Dortmund - han lignede en kommende verdensstjerne. Det mærkelige er, at han forsvandt ud af søgelyset i så mange sæsoner, men det er måske skadernes skyld.
Et godt interview :) ! en fantastisk spiller som ikke mange troede på før sæsonen startede, men man sige at han har rykkede sig enormt og er blevet en nøglespiller på Arsenals hold :) ! det ham de kreative ting kom fra i denne her sæson og hans fantastiske rate, blandet med hans gode spark, bestemt en profil som man skal holde øje med under dette års EM-slutrunde ;) !
fint interview, Goal, og han er ærlig, det var godt.

den slags går jeg meget op i, og især i interviews.
Hvis der er nogen, der undrer sig over, hvorfor Tomas har "76" på sin trøje på nogle af billederne, så er det såmænd, fordi Tjekkoslovakiet vandt EM i 1976. Tjekkiet har åbenbart lagt beslag på den bedrift :)
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk