Annonce
Annonce
Kan Mario Gomez sparke Tyskland til tops ved EM i Polen og Ukraine? Kan Mario Gomez sparke Tyskland til tops ved EM i Polen og Ukraine?

EM-interview med Mario Gomez

Med venlig hjælp fra Puma kan GOAL præsentere en række interview med profilerne ved det kommende EM. Første offer er Tysklands bomber Mario Gomez.

Ved EM skal du spille i de nye Puma evoSPEED 1 FG fodboldstøvler. Hvad synes du om støvlen, og hvor mange mål vil du score for Tyskland?
Jeg kan rigtig godt lide den nye støvle, fordi den har en perfekt pasform og samtidig er ekstremt let. Jeg har dog ikke sat noget mål for, hvor mange mål jeg vil score ved EM, for det gør jeg aldrig. Jeg bryder mig ikke om at sætte den slags mål.

Du har netop forlænget din kontrakt med FC Bayern München til 2016. Hvad ønsker du at opnå i de kommende år?
Bayern er en fantastisk klub. Det er her, jeg føler mig hjemme og ser de bedste muligheder for at udvikle mig på professionelt plan. Jeg er sikker på, at vi kan opnå meget i de næste år, og jeg vil gøre mit bedste for at bidrage til det.

Hvad skal der ske efter 2016? Måske et skifte til Spanien, som er din fars hjemland? Eller kan du se dig selv afslutte karrieren i München?
For øjeblikket er det et meget svært spørgsmål at besvare. Skulle jeg blive til overs i München, kunne jeg sagtens se mig selv skifte til en udenlandsk klub. Det ligger dog langt ude i fremtiden.

I begyndelsen af året oprettede du en Facebook-side, og du har allerede over 300.000 fans. Hvor vigtig er den direkte kommunikation med fansene for dig?
Jeg er meget tilfreds med den positive feedback og den store støtte, som jeg har fået fra mine fan. Det er derfor, at den direkte og personlige kontakt med mine fans er vigtig for mig. De følger vores kampe og støtter os med liv og sjæl. Min Facebook-side er en måde at sige tak til dem og anerkende deres støtte.

Har du selv et fodboldidol?
Romario. Han var den første fodboldspiller, som jeg fik øjnene op for. Han var en klasseangriber, som scorede mange mål, og så minder hans navn meget om mit. Det var derfor, at jeg havde et særligt forhold til ham, da jeg var barn.

Hvad har du altid i din sportstaske?
Mine benskinner.

Hvad er dine mål for den kommende EM-slutrunde for det tyske landshold og for dig selv personligt?
Det er igen et meget svært spørgsmål. At vinde guldet er selvfølgelig vores store mål. Vi har helt klart mulighed for at gå hele vejen, for vi har et fremragende hold. Men i store turneringer som EM kan man aldrig være sikker på noget, for der er mange forskellige faktorer i spil. Man skal bruge lidt held for at vinde titlen. I modsætning til tidligere turneringer, hvor jeg var mere en breddespiller, er det mit personlige mål at udfylde min vigtige rolle på holdet og bidrage til holdets succes.

Hvordan ser du på de andre hold i jeres gruppe?
Jeg må sige, at vi er havnet i en ekstremt svær gruppe, og det bliver en udfordring at gå videre til næste runde.

Portugal
En uhyre svær opgave, for Portugal har et meget stærkt hold. Og så har de Cristiano Ronaldo, som kan afgøre en kamp på egen hånd med en fantastisk individuel aktion

Danmark
En meget farlig modstander. Især fordi samtlige hold i gruppen forventer at få tre point ud af kampen mod Danmark.

Holland
Endnu et stærkt hold med masser af store stjerner, som kan være dødsensfarlige.

Se mere om samme emne:
10 Kommenter
I starten troede jeg ikke på at han bliver topscore fordi at han aldrig før havde scoret ved en slutrunde. Det fik han så gjort mod Portugal og nu tror jeg på det.

PS: Den imidlertidige topscore er Dzagoev fra Rusland
13-06-2012 16:35 · 0 Point · Svar
det gør de i næste måned,CamillaPigen.
02-06-2012 23:30 · 0 Point · Svar
Et godt bud på en topscorer til slutrunden. Hvis tyskerne skal vinde EM, skal Gomez være i topform.
02-06-2012 19:37 · 0 Point · Svar
Jeg tror sagtens han kan blive turneringens topscorer.
02-06-2012 14:17 · 0 Point · Svar
[quote="Moderator_Camila"]Haha kan godt lide han siger at Danmark er en farlig modstander som alle forventer at få 3 point imod ;) Virker til han ikke giver meget for DanmarkJa, jeg syntes ikke Portugal kan forvente 3 point, for de er ikke bedre end Danmark.
02-06-2012 08:05 · 0 Point · Svar
Haha kan godt lide han siger at Danmark er en farlig modstander som alle forventer at få 3 point imod ;) Virker til han ikke giver meget for Danmark
01-06-2012 23:21 · 0 Point · Svar
[quote="editor"][quote="GreatBlue"]Hmm lidt et problem hvis han kun har benskinner i hans sportstaske ;-)Ja, vi må konkludere, at ind imellem glemmer han sine fodboldstøvler...Det er Puma nok ikke helt tilfredse med...
01-06-2012 23:02 · 0 Point · Svar
[quote="GreatBlue"]Hmm lidt et problem hvis han kun har benskinner i hans sportstaske ;-)Ja, vi må konkludere, at ind imellem glemmer han sine fodboldstøvler...
01-06-2012 22:51 · 0 Point · Svar
Hmm lidt et problem hvis han kun har benskinner i hans sportstaske ;-)
01-06-2012 22:36 · 0 Point · Svar
javel ja, og han svarer IKKE uden om, så er det okay.
01-06-2012 21:48 · 0 Point · Svar
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce