Annonce
Annonce
Spanien vandt EM-guld i 2008. Kan de vinde gruppe C? Spanien vandt EM-guld i 2008. Kan de vinde gruppe C?

EM-grupperne – Gruppe C

Gruppe C er en gruppe med guldglans, med to kæmpestore favoritter og med et par stærke outsidere.

Gruppe C tiltrækker sig først og fremmest opmærksomhed, fordi den rummer de regerende europa- og verdensmestre fra Spanien, som igen i år tilhører favoritfeltet Gruppen tæller følgende fire hold:

Spanien (1. plads på FIFA’s ranking, forsvarende mester)

Italien (9. plads på FIFA’s ranking)

Kroatien (10. plads på FIFA’s ranking)

Irland (19. plads på FIFA’s ranking)

Kampene i gruppen bliver spillet i Polen. Der er ingen tvivl om, at det spanske landshold, som har været suverænt i fodboldverdenen i de seneste fire år, må betragtes som kæmpefavoritter, men spanierne får måske ikke helt så let spil, som mange på forhånd forventer. Det spanske landshold har været ramt af en del skader og formdyk i den seneste sæson, og gruppen er bestemt heller ikke helt nem. Det italienske landshold har været igennem en større foryngelseskur og det sultne, unge landshold vil uden tvivl være opsat på at revanchere den skuffende italienske indsats fra de to seneste slutrunder. Åbningskampen i gruppen, hvor Spanien og Italien støder sammen, må betragtes som en slags mini-finale, og der er bestemt ikke plads til at Spanien starter lige så trægt som ved VM for to år siden.

De to øvrige hold, Kroatien og Irland, bliver ikke levnet de store chancer på forhånd. Kroatiens landshold er ikke helt så stærkt som tidligere, og selvom der er dygtige offensivspillere til overflod i truppen, har der ind imellem været knas med forsvaret, og et stærkt forsvar er en forudsætning for kroatisk succes. Irland byder ind med hård britisk fight, fysik og direkte spil. Disse kvaliteter vil næppe være nok til avancement.

Kampprogrammet for gruppe C:

10. juni i Gdansk: Spanien – Italien
10. juni i Poznan: Irland – Kroatien

14. juni i Poznan: Italien – Kroatien
14. juni i Gdansk: Spanien – Irland

18. juni i Gdansk: Kroatien – Spanien
18. juni i Poznan: Italien – Irland

Se mere om samme emne:
8 Kommenter
Spanien og Italien går videre, da de ganske enkelt bare er bedre end de andre. Kroatien er en lille outsider.
02-06-2012 19:48 · 0 Point · Svar
Pyha, det italienske forsvar så skidt ud i 0-3-nederlaget til russerne i går, men de skal såmænd nok gå videre Chelsea-style med 11 mand bag bolden og en klinisk udnyttelse af deres 1-2 chancer. :)
02-06-2012 10:36 · 0 Point · Svar
jeg tror Italien når langt, det er mine favoritter op til dette EM. for det første har Juventus set rigtig stærke ud i år(de har de fleste italienere) hvor det andet har de nok det bedste forsvar til slutrunde og også Cassano og Balotelli som kan afgøre en fodboldkamp på egen hånd. Spanien skuffer selvom de nok går videre, Barca og real spillere, især barca spillere så rimelig trætte ud til sidst i sæsonen og Spanien ryger nok tidligt ud. Kroatien har ikke det bedste hold bortset fra Modric og deres offensiv i det hele taget. deres forsvar sejler.
16-05-2012 22:40 · 0 Point · Svar
Spanien og Italien
12-04-2012 14:07 · 0 Point · Svar
italien og spanien :-D
10-04-2012 12:31 · 0 Point · Svar
Italien havde en relativt nem kvalifikationsgruppe, men holdet lukkede stadig færrest mål ind af alle i kvalifikationsturneringen. Man kan aldrig afskrive italienerne, uanset hvor ringe de ser ud, og i år ser de faktisk ikke så voldsomt ringe ud - især ikke hvis Cassano mod forventning kan nå at komme tilbage.
08-04-2012 20:34 · 0 Point · Svar
jeg tror, at kroatien overrasker og går videre sammen med spanien, for jeg mener ikke, at italien er stabile nok, undskyld til alle italien-fans.
08-04-2012 19:48 · 0 Point · Svar
Jeg tror at Italien og Spanien går videre
08-04-2012 19:31 · 0 Point · Svar
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce