Annonce
Annonce
Danmark kommer på en nærmest umulig opgave i Danmark kommer på en nærmest umulig opgave i

EM-grupperne - Gruppe B

Ved alle slutrunder skal der være en ”dødens gruppe”. Til sommer er det Gruppe B, som desværre tæller Danmark.

Da lodtrækningen til EM-grupperne var ovre i december sidste år, gik det meste af snakken på EM-slutrundens Gruppe B, som uden diskussion var turneringens stærsket gruppe, og som straks med vanlig opfindsomhed blev døbt "Dødens Gruppe". Gruppe B tæller følgende fire hold:

Holland (2. plads på FIFA’s rangliste)

Tyskland (3. plads på FIFA’s rangliste)

Portugal (7. plads på FIFA’s rangliste)

Danmark (11. plads på FIFA’s rangliste)

Man behøver blot at se på de fire gruppedeltageres placering på FIFA’s verdensrangliste for landshold for at forstå, at Gruppe B er en dynamitgruppe uden sidestykke. Arvefjenderne Holland og Tyskland hører til blandt de absolutte favoritter, Portugal er et traditionelt stærkt slutrundehold anført af slutrundens velsagtens største stjerne Cristiano Ronaldo, og Danmark har leveret stærkt spil i EM-kvalifikationen.

Kampene i gruppen spilles i Ukraine, hvilket formentlig ærgrer tyskerne en smule, da de stort set ville have været på hjemmebane i Polen. Det ændrer dog ikke på, at Tyskland er storfavoritter til at vinde gruppen. Tysk fodbold er i rivende udvikling og har leveret store resultater de seneste ti år, men man savner bare det sidste skridt. Kommer det mon i år? Holland har tidligere haft en tendens til at skuffe ved slutrunder, men nåede VM- finalen for to år siden, og truppen fra dengang er stort set intakt, så også hollænderne sigter mod guldet. Stærke Portugal får svært ved at gå videre fra gruppen, og Danmark ligeså. Faktisk fristes man til at sige, at hvis Danmark kan gå videre fra en så stærk gruppe, er der intet til hinder for en gentagelse af EM-triumfen i 1992. Jeg ville dog ikke sætte opsparingen på det.

Kampprogrammet for gruppe B:

9. juni i Kharkiv: Holland – Danmark
9. juni i Lviv: Tyskland – Portugal

13. juni i Lviv: Danmark – Portugal
13. juni i Kharkiv: Holland – Tyskland

17. juni i Kharkiv: Portugal – Holland
17. juni i Lviv: Danmark – Tyskland

Se mere om samme emne:
11 Kommenter
Danmark kan sagtens gå videre fra puljen, de skal vinde over Portugal spille uafgjort mod Holland og tabe til Tyskland. Portugal har de slået før og har heller ikke et særligt skræmmende hold med en dårlig angriber(postiga) og en dårligt forsvar hvor bosingwa og carvalho mens målmanden ikke holder standarden. Holland har et dårligere forsvar end Portugal og er alt for afhængige af Robben(til VM spillede de ikke godt uden ham). Tyskland kommer til at tromle alle :-)
Jeg må nok erkende at jeg ikke tror på DK i denne situation. Vi spiller måske uafgjort med portugal men håber de 2 andre.. Jeg tror det ender med at Holland og Tyskland går videre...
Jeg tror godt Danmark kan komme på en flot 2.plads. jeg tror de vinder over Portugal og Holland men Tyskland vinder alle deres kampe og vinder hele em i finalen over Spanien 3-3 og Tyskland vinder i straffesparks konkurence.
Tyskland og Holland.. Desværre Danmark, der skal ske mirakler :)
tyskland og holland går videre
Hvis Danmark kan gå videre fra den her gruppe, har de mere end halvvejs mod at vinde hele EM. Bortset fra Spanien vil de ikke få sværere modstandere, end de i forvejen har mødt i gruppespillet.
vil nok nærmere kalde mig"realist", men okay.
[quote="arsenal810"]no chance for Denmark. Pesemist!
no chance for Denmark.
DANMARK VINDER DET HELE!3
Ej, de har en lille chance for at gå videre, og sys' ikk' altid at Holland ser vildt stærke ud! Tyskland kan de ikke slå, men Portugal, mener jeg godt de ka' slå! ;)
jeg er ikke sikker på om danmark går videre.. hvis de vinder over holland i første kamp, tror jeg nu nok de kan gå videre, ved at vinde over portugal.
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Mest læste
Annonce
Luk