Annonce
Annonce
Camp Nou er klar til El Clásico. Er du? Tag GOALs store El Clásico-quiz og få svar! Camp Nou er klar til El Clásico. Er du? Tag GOALs store El Clásico-quiz og få svar!

El Clásico-quiz

El Clásico er det største rivalopgør i europæisk fodbold, men hvor meget ved du om det? Tag GOALs store El Cláscio-quiz og find ud af det!

Søndag aften klokken 20 bliver en af efterårets største kampe fløjtet i gang. El Clásico-opgøret mellem Barcelona og Real Madrid på Camp Nou. Har du fortjent at opvære et så stort og spændende opgør? Det kan du nu få svar på ved at tage tage GOALs store El Clásico-quiz!

Tag GOALs store El Clásico-quiz og se, hvordan du klarer dig.

Når du har klaret El Clásico-quizzen, kan du forsøge dig med en af vores mange andre quizzer og tests. Der er noget for alle, selv for dig!

Se en oversigt over GOALs quizzer her.

Se mere om samme emne:
6 Kommenter
Schmeichel
5. Wow 11-1 til Real
Jeps men det var vist også i 1943 eller sådan noget
5. Wow 11-1 til Real
Kun 5. Det var pinligt.
Hvordan klarede du quizzen? Skriv dit resultat her!
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Pas på! Der bliver skudt med skarpt både på og uden for fodboldbanen. Her kommer anden del af GOALs samling af fodboldcitater.

  • Ny feature på GOAL: Nu får du mulighed for at teste din personlighed for at se, hvilken fodboldstjerne du minder mest om. Læs mere her!

  • Hvem løber af med guldet i La Liga i sæsonen 2012/13? Her kommer GOAL.dk's bud på, hvordan medaljerne skal fordeles i den bedste spanske række.

  • De fleste på GOAL må nok betegnes som fodboldfans. Ellers ville der ikke være grund til at bruge tiden her. Men hvor meget brænder du egentlig for fodbold?

  • Søndag aften mødes Barcelona og Real Madrid igen til El Clásico. GOAL tager et nærmere kig på opgøret, der plejer at afgøre mesterskabet i Spanien.

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk