Annonce
Annonce
Kan Messi igen afgøre et El Clásico? Kan Messi igen afgøre et El Clásico?

El Clásico-optakt

Søndag aften mødes Barcelona og Real Madrid igen til El Clásico. GOAL tager et nærmere kig på opgøret, der plejer at afgøre mesterskabet i Spanien.

« Tidligere 1 2 3 4 Næste »

Real Madrid

Her er tre ting, som man skal være opmærksom på hos gæsterne fra Real Madrid:

1. Mourinho

Der er ingen tvivl om, at Jose Mourinhos provokerende og pågående stil er med til at drive Real Madrid-hold frem og tage presset fra spillerne, men ind imellem får man indtryk af, at spillerne lader sig rive med og bruger kræfterne på at slås i stedet for at spille fodbold. Mourinho skal bevare det kølige overblik, hvis Real skal have point med hjem fra Camp Nou.

2. Intern splid

Real Madrid har fået en halvskidt sæsonstart, og der har været en del rygter om uro i spillertruppen, og bærende kræfter som Cristiano Ronaldo og Sergio Ramos har begge luftet deres utilfredshed i medierne. Spørgsmålet er, hvor dybt denne utilfredshed i truppen stikker? En sejr på Camp Nou kan sikkert lægge låg på de fleste konflikter. Men får Real en skidt start, kan de ulmende konflikter bryde ud i lys lue.

3. Mentalt overtag

Real Madrid har haft overtaget på Barcelona i det seneste halve års tid. I april sikrede Real Madrid sig endegyldigt mesterskabet med en 2-1-sejr på Camp Nou, og i august slog holdet Barcelona over to kampe i den spanske Super Cup. Selvtillid er altid godt, og et Real-hold med selvtillid kan slå enhver modstander på enhver arena, selv på Camp Nou.

« Tidligere 1 2 3 4 Næste »
Se mere om samme emne:
12 Kommenter
God dommer - for en gangs skyld en dommer, der holdt sin linje og derudover ikke fløjtede kampen i stykker. Og en rigtig god kamp.
Jeg tror det bliver en kamp der vil bevise at Messi er verdens klart bedste fodboldspiller ??
Lujan
Hvor fuck bliver den sendt! Har tjekket 6'eren, TV3+, Canal 9, TV2, DR1 og DR HD!


Canal 9 ifølge bold.dk's tv-oversigt (www.bold.dk//tv/)
Jeg tror at Barcelona vinder 3-2 :)
Jeg tror det bliver en fed kamp, men tror nu Barca får kørt den hjem til sidst og vinder 3-2.
tror barcelona vinder
rasmus123
Pique bliver måske klar til i morgen, men ikke sikkert.

Og pointere at Barca's forsvar så kun er midtbanespillere er lidt tamt i og med, at Alves har spillet på den position i flere år omend, den ikke er typisk defensiv. Og Alba er jo vant til at spille hvor han gør. Men en tæt kamp bliver det.
----

Men vi er vel enige om, at Dani Alves er en af de mest offensive backer i topfodbold, og at han startede sin seniorkarriere og spillede adskillige sæsoner som fløj? Det var bare en lille pudsig betragtning såmænd.

Der vil formentlig ikke være de store problemer med tre af de omskolede midtbanespillere - usikkerhedsmomentet hedder Alex Song (han er vist for øvrigt omskolet midterforsvarer, inden han blev midtbanespiller).
Pique bliver måske klar til i morgen, men ikke sikkert.

Og pointere at Barca's forsvar så kun er midtbanespillere er lidt tamt i og med, at Alves har spillet på den position i flere år omend, den ikke er typisk defensiv. Og Alba er jo vant til at spille hvor han gør. Men en tæt kamp bliver det.
Den kamp vil jeg virkelig gerne se!
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Lionel Messi er den største stjerne i fodboldverdenen, men hvor meget ved du egentlig om ham? Tag GOALs store Messi-quiz og find ud af det!

  • Hvem løber af med guldet i La Liga i sæsonen 2012/13? Her kommer GOAL.dk's bud på, hvordan medaljerne skal fordeles i den bedste spanske række.

  • Hvilke fodboldspillere tjener mest? Det kan du få svaret på her, når GOAL kårer Top 10 bedst lønnede fodboldspillere. Der er flere overraskelser på listen!

  • De fleste på GOAL må nok betegnes som fodboldfans. Ellers ville der ikke være grund til at bruge tiden her. Men hvor meget brænder du egentlig for fodbold?

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk