Annonce
Annonce
Den officielle Kampbold EM 2008

Den officielle Kampbold EM 2008

Den officielle kampbold, adidas

Den officielle kampbold, adidas ”EUROPASS”, blev søndag d. 12. dec. afsløret i Lucern i Schweiz ved lodtrækningen til sommerens EM-slutrunde i fodbold. Som noget helt nyt har boldens overflade et fint mønster af små knopper, der fremmer EM-spillernes sublime boldhandling under alle vejrforhold.

adidas ”EUROPASS” er konstrueret af 14 felter, der er limet sammen ved brug af samme lime- og varmeteknik, som blev anvendt til ”+Teamgeist”, der var officiel kampbold ved VM i fodbold 2006. Dette, kombineret med den nye PSC-overfladestruktur, får ”EUROPASS” til at klæbe til spillernes fødder!

Det unikke ydermateriale øger kraftoverførslen, giver mere skru og skærper præcisionen på banen under alle vejrforhold. Også for målmanden, der vil opleve en langt bedre føling med og greb om bolden. De banebrydende egenskaber ved adidas ”EUROPASS” er opnået via en række omfattende test på Loughborough University i England og talrige kontroller i adidas fodbold-laboratorium i Scheinfeld i Tyskland.

adidas “EUROPASS” forener tradition og nytænkning. De klassiske farver – en hvid baggrund med sorte prikker – vækker minder om fodbolde fra forgangne årtier, hvorimod de runde dynamiske felter i sølv og rødt resulterer i et innovativt og moderne design, som symboliserer værtsnationerne Østrig og Schweiz. Boldens tolv sorte prikker rummer hver deres grafiske vandmærker, der udtrykker passion, venskab, handling, træning, fans og det afgørende mål.

Teknologi

PSC-Texture™ teknologien på overfladen af EUROPASS genererer mere kraft, mere skru og mere boldkontrol under alle vejrforhold - PSC står for Power Swerve og Control. Denne unikke overflade øger enhver markspiller og målmands boldkontrol og giver dem mulighed for at forudsige boldens opførsel i selv ekstreme vejrforhold.

PSC-Texture™ er en sofistikeret, ekstrem fin struktur på boldens overflade som garanterer et optimalt greb mellem bolden og støvlen/handsken. Resultatet er mere kraft, mere skru og mere boldkontrol. Designere og ingeniører fra adidas har testet et stort antal forskellige teksturer, mønstre og materialer i arbejdet med at udvikle den perfekte overfladestruktur. De har produceret en struktur som effektivt sikrer, at der er det samme samspil mellem bold og støvle i al slags vejr og baneforhold.

The micro-texture (PSC-Texture™) technology produces:

- More Power through greater friction between ball and boot.
- More Swerve through higher rotation speeds.
- More Control through a greater contact area between boot, glove and ball.

HOLDBART DESIGN
Bolden har en beskyttende overflade, som bevirker, at boldens design og motiver ikke slides af.

REVOLUTIONERENDE UDFORMNING AF PANELER
Bolden har fået formet panelerne på en ny og revolutionerende måde, som skaber en perfekt rund bold til større præcision.

NYT SKELET
Forbedrer præcision og kraft.

TERMISK BINDING
En termisk bindende produktionsproces giver sømløse paneler og skaber en blød og ensartet overflade, som giver mere præcise skud.

Se mere om samme emne:
1 Kommenter
Nøj, den ser god ud! :D
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Mest læste
Annonce
Luk