Annonce
Annonce
Juventus er tilbage på tronen i Serie A. Juventus er tilbage på tronen i Serie A.

Den Gamle Dame er tilbage

Seks år efter Calciopoli-skandalen og tvangsnedrykningen til Serie B er Italiens mest vindende hold Juventus tilbage på fodboldtronen i Italien

Inden sæsonen var der næppe mange, der regnede med, at Juventus, som de to foregående sæsoner var sluttet på lidet flatterende syvendepladser, ville kunne blande sig i guldstriden. Den lignede tværtimod på forhånd en duel mellem Milan, Inter og Napoli.

Juventus’ unge præsident Andrea Agnelli, søn af den afdøde præsident Umberto Agnelli, begik imidlertid en genistreg sidste forår, da han hentede klublegende Antonio Conte ind på trænerposten. Conte fik på rekordtid opbygget en bundsolid defensiv, som har gjort, at holdet efter alt at dømme går ubesejret gennem sæsonen (sidste kamp er Atalanta på hjemmebane). Derfor var det overraskende nok de hvid- og sortstribede spillere, der kunne lade sig fejre som mestre i går aftes efter 2-0-sejr ude over Cagliari, da nærmeste konkurrent Milan samtidig tabte 4-2 til lokalrivalerne fra Inter.

Mesterskabet var Juventus’ 28. i historien, men i den Torino-baserede sportsavis Tuttosport valgte man i stedet at give forsidebilledet af de jublende Juventus-spillere den kontroversielle titel ”Juventus 30” med henvisning til de to mesterskaber, som klubben blev ”frarøvet” som en følge af skandalen i 2006.

Nu er Juventus tilbage på toppen, men spørgsmålet er, om de kan blive der. Milan havde nok regnet med guldet igen i år og tørster allerede efter hævn, og Inter begynder også at se stærkere ud. Og hvad med Champions League? Er Juventus parat til at måle sig med allerstørste i Europa? Den slags bekymringer er de nok ligeglade med i Torino – lige nu er der bare guldfest.

Se mere om samme emne:
8 Kommenter
Min bror var stor fan af dem tidligere. Jeg mindes en tur til Rom i 1996, hvor vi ikke kunne forstå, hvorfor de lokale var så aggressive over for os, indtil vi bemærkede, at vi var vandret ind i et hardcore Roma-område med min bror iklædt Juventus-trøje.
FORZA BIANCONERI! Bedste hold i Italien, nu venter Atalanta også The Double mod Napoli i pokalfinalen. Det kan godt være Juventus ikke er klar til Champions League lige nu, men det skal de nok blive!
flot, La Vecchia Signora.
Jeg er faktisk glad for de er tilbage, jeg har altid haft en lille plads i mit hjerte til dem.. Jeg tror måske ikke de er klar til at lege med de allerstørste i Champions League men jeg glæder mig stadig til at se dem..
Det bliver spændende at se dem i CL næste år....
Juve spiller godt men ac Milan ligger meget tæt offensivt men Juve har jo både offensivt og defensivt men hvis milan køber lidt denfensivt er der altid krig om mesterskabet
Tror ikke de tar den næste år :)
Jeg hader Juventus, ved ikke hvorfor, men jeg kan bare ikke fordrage dem, måske er det fordi jeg er AC Milan fan...
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Det er ingen anden italiensk spiller i moderne tid, der har fortryllet, berørt og oprørt så mange som Roberto Baggio, ”Il Divino Cudino”.

  • Barcelona og Milan ligner sikre deltagere i Champions Leagues kvartfinaler, mens andre storhold er i problemer.

  • Den franske hovedstad er igen ved at få et hold i topklasse, men hvem forstærker de sig med til næste sæson?

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk