Annonce
Annonce
Brasilien er som værter på forhånd kvalificeret til VM Brasilien er som værter på forhånd kvalificeret til VM

De sydamerikanske deltagere til VM

Kvalifikationen til næste sommers VM i Brasilien er ved at falde på plads for Sydamerikas vedkommende. Læs om de hold, der er på vej til Brasilien

1 2 3 4 5 6 Næste »

 

I den sydamerikanske VM-kvalifikation mangler man kun at spille en enkelt runde. Og det meste ligger allerede fast. I Sydamerika spiller alle mod alle. VM-værterne fra Brasilien er på forhånd kvalificeret, men resten af kontinentet spiller om fire pladser, der giver direkte kvalifikation og femtepladsen, der giver to kvalifikationskampe mod Jordan fra den asiatiske kvalifikationsturnering.

Det eneste, der ikke er afgjort med matematisk sikkerhed, er, hvem der slutter på femtepladsen og skal ud i kvalifikationskampe mod Jordan. Men GOAL lægger hovedet på blokken, og siger det bliver Uruguay.

De VM, der har været afholdt på det amerikanske kontinent, er altid blevet vundet af Sydamerikanske hold. Så der er grund til at være opmærksom på de hold, kontinentet sender til næste sommers VM.

1 2 3 4 5 6 Næste »
Se mere om samme emne:
1 Kommenter
Der er overvejende sandsynlighed for en sydamerikansk verdensmester i denne ombæring.

Brasilien er naturligvis favoritter, men Argentina og Uruguay vil også få massiv fan-støtte, især i det sydlige Brasilien. Colombia har en del verdensstjerner, men har holdet også bredden og kvalitet på alle positioner? Jeg husker stadig Rene Higuita, som stod på mål, sidst Colombia havde et stærkt landshold, som blev nævnt som outsidere til VM-guld...

Chile var meget hypede for nogle år siden, men de plejer at stille med et hold af dværge, hvilket også tidligere har været Argentinas problem. I de interview, vi har bragt med brasilianske stjerner i GOAL, frygter de virkelig, at Argentina vinder på brasiliansk græs. Jeg tror, det bliver en selvopfyldende profeti.
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • GOAL tager på rundtur i Europa og fortæller om løst og fast fra rundens kampe i de fem store ligaer. Hvem toppede, hvem floppede?

  • Løse rygter og vilde spekulationer er en efterhånden en uomgængelig del af moderne fodbold, og på GOAL er vi ikke for fine til at kaste benzin på rygtebålet.

  • Mourinho er en person, der deler vandene. Mange hader ham som pesten, mens andre dyrker ham som en afgud. Hvor meget ved du om The Special One?

  • De engelske klubber er populære. Men hvilken af Premier Leagueklubberne har flest danske fans? Deltag i afstemningen

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk