Annonce
Annonce
Ronaldo og Portugal er favoritter i kampen mod Sverige. Men svenskerne har aldrig tabt i Lissabon Ronaldo og Portugal er favoritter i kampen mod Sverige. Men svenskerne har aldrig tabt i Lissabon

De nordiske brødre skal i kamp

21 hold er klar. Men der er 32 pladser til VM i Brasilien næste sommer. Kampen om de sidste 11 pladser går løs fra i aften. Sverige og Island er med

1 2 Næste »

Alle taler om kampen mellem Ronaldo og Ibrahimovic... nå nej kampen mellem Portugal og Sverige.

I aften spiller Portugal den første playoff-kamp mod Sverige om en af de sidste 11 pladser ved VM. Opgørerne er omgivet af megen opmærksomhed, fordi de to hold hver stiller med en af fodboldens største stjerner.

Ser man udelukkende på formen er det nok verdens to bedste fodboldspillere lige nu, der i aften mødes i Lissabon til den første kamp.

Portugal er bedst på papiret, men kampene skal spilles på græs, og man skal ikke udelukke, at Danmarks naboer kan gå videre. Sverige har bestemt været bedre, end de er nu, men det samme kan siges om Portugal. Og faktisk har Sverige aldrig tabt i Lissabon, hvor aftenens kamp spilles.

Ibrahimovic fejrer en scoring for Sverige tidligere i kvalifikationen. Zlatan Ibrahimovic er i sin karrieres bedste form. Og hvilken karriere...Ibrahimovic fejrer en scoring for Sverige tidligere i kvalifikationen. Zlatan Ibrahimovic er i sin karrieres bedste form. Og hvilken karriere. Alene mesterskabstitlerne: To i Holland, seks i Italien, et i Spanien og Frankrig.

Selvom Sverige har været i bedre form, så har Ibrahimovic nok ikke. Angriberen siger selv, at formen er hans livs bedste.

Mange troede hans skifte til parisiske PSG var en førtidspensionering af den store stjerne, men det har vist sig, at Zlatan er den perfekt leder for et projekt som PSG. Klubben, dens spillere og træner er under et afsindigt pres i kraft af de mange penge, ejerne har brugt. Men Ibrahimovic kan bære det pres. Ikke bare for sig selv. Nej, det virker som om, han bærer det for hele holdet.

Med Zlatan på toppen er der altid en chance for, at Sverige kan score.

1 2 Næste »
Se mere om samme emne:
1 Kommenter
Island-Kroatien kan ses gratis og lovligt her http://www03.ruv.is/aframisland/ Kampen starter klokken 20:00.

Portugal-Sverige starter 20:45 og kan ses på svensk TV4

Jeg tror på Sverige og hepper på Island (på grund af Rurik og Ragnar!)
15-11-2013 15:01 (Redigering udført!: 15-11-2013 15:02) · Svar
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Det er tid til sæsonens første top ti over de europæiske storklubber. Hvordan ser styrkeforholdet ud efter oktober måned? Læs med på GOAL bud!

  • Neymar og Gareth Bale blev hentet til La Liga i sommer og skabte hver sin superduo. Men hvilken af duoerne er stærkest? Kast din stemme!

  • FIFA skal snart uddele Puskas Award for det smukkeste mål i 2013. Se de ti nominerede mål her samt de mål, som GOAL savner på listen over nominerede.

  • GOAL har ligget og lyttet til vandrørene rundt om i Europas omklædningsrum i den seneste uges tid, og her er den sladder, der kom ud af det.

Annonce
Annonce
Luk